Κυριακή, Νοεμβρίου 22

Ανακοίνωση Ελλήνων προπονητών για τα διαδικτυακά σεμινάρια

 

«Στην πανδημία που περνάμε κάποιοι κερδοσκόποι προσπαθούν να επωφεληθούν οικονομικά από γεγονότα, συμπτώσεις και καταστάσεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Προσφέροντας γνώσεις με ποσά δυσανάλογα με το βαλάντιο του καθενός από εμάς, μέσα από σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις και υπό την σκέπη κάποιων θεσμικών οργάνων, που δεοντολογικά τουλάχιστον δεν πρέπει να καλύπτουν τέτοια γεγονότα, απέναντι στην κοινότητα των προπονητών. 

Από σήμερα και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν σεμινάρια διαδικτυακού τύπου γιατί η γνώση για εμάς μοιράζεται και όχι μόνον αλλά είναι και δωρεάν, θα γίνονται για όσο χρόνο χρειάζεται και δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με άλλους. 

Εξάλλου τα μέλη μας μέσα από την κοινή αντίληψη και φιλοσοφία που μας διέπει επικροτούν τις αποφάσεις της πανελλήνιας ένωσης προπονητών ποδοσφαίρου για το καλό των προπονητών-μελών της αντιμετωπίζοντας όλους αυτούς που προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από τα βήματα μας και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Όσο για το αν θέλουμε εμείς το καλό των προπονητών σε λίγο διάστημα θα καταλάβουν όλοι την δύναμη μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό των συνδέσμων μελών μας και να προχωρήσουμε με γρήγορα βήματα μπροστά γιατί έτσι προστατεύουμε τους - τα μέλη μας από τέτοιου είδους κακοτοπιές γιατί προπονητής σημαίνει μόρφωση – αξιοπρέπεια – περηφάνεια – ΗΘΟΣ».

Για την ΕΕ

Ο πρόεδρος Λάμπρος Ανδριόπουλος

Ο γενικός γραμματέας Παπακανέλος Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου