Παρασκευή, Ιουνίου 18

Νίκη μόνο για το γόητρο θέλει αύριο ο Παλληξουριακός με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης


Με τα παιχνίδια της 12ης προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζεται αύριο Σάββατο 19/6, το πρόγραμμα στον 9ο όμιλο και τον Παλληξουριακό, να υποδέχεται τον Αίαντα Γαστούνης στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί, μετΆ από πολλές αλλαγές της ώρας, το απόγευμα στις 16:00.  

Ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Ηλ. Ζερβού, αντίθετα πολύ μεγάλο από την πλευρά των φιλοξενούμενων που θέλουν μόνο νίκη για να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής, μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Ζάκυνθο, είναι σκασμένοι κυρίως από τον τρόπο που τη δέχθηκαν, όμως και αποφασισμένοι για το καλύτερο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα αγωνιστούν για μια καλή εμφάνιση και σε συνδυασμό με ένα τρίποντο, να κλείσουν ιδανικά την παρουσία τους στη φυσική τους έδρα, αφού στο φινάλε θα ταξιδέψουν και πάλι στο γειτονικό νησί της Ζακύνθου, φιλοξενούμενοι του Εθνικού Σκουλικάδου.

Από την άλλη, όπως προαναφέραμε, οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για το τρίποντο, που θα τους χαρίσει την παραμονή τους στη κατηγορία.

Το σίγουρο είναι και το έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παλληξουριακός ότι, ανεξάρτητα ποιος είναι και τι θέλει ο αντίπαλος του, θα κάνει το δικό του παιχνίδι και θα παλέψει για τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από 11 αγωνιστικές, συνεχίζουν «κολλημένοι» στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου, -7 βαθμούς από την κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς πλέον ελπίδες παραμονής, αφού έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά. 

Η ομάδα της Γαστούνης προέρχεται από νίκη, όπου στα πλαίσια της εξ' αναβολής 11ης αγωνιστικής επικράτησε στην έδρα της της Θύελλας Πατρών με σκορ 4-3 και σίγουρα η ψυχολογία είναι στα ύψη!

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, μέχρι στιγμής σε 10 αγώνες, μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 7 ήττες και τέρματα 5 υπέρ 11 κατά.

Από την άλλη, ο Αίας Γαστούνης, με τους ίδιους αγώνες έχει απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 17 υπέρ 12 κατά.

Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου με 16 βαθμούς, συγκάτοικος Ναυπακτιακού - Διαβολιτσίου, τρεις βαθμούς πάνω από το όριο και την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού.

Τα προβλήματα για τον Ηλία Ζερβό είναι αρκετά με σημαντικότερα αυτά των απουσιών, των Ignat (τιμωρημένος) και Κυρ. Μωραΐτη.

Αντίθετα, από την πλευρά του ο Θ. Ανδριόπουλος, εκτός του τραυματία Μπαρδούση του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και η ομάδα του θα παραταχθεί πάνοπλη, για τη νίκη και το τρίποντο, που θα της εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν. 

Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα δυνατό και ανοικτό παιχνίδι, τους γηπεδούχους απέναντι σε μια ομάδα που θα παραταχθεί μόνο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, να παλεύουν για μια καλή εμφάνιση, παράλληλα με το τρίποντο γοήτρου, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη φετινή παρουσία τους, στα εντός έδρα παιχνίδια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προπάντων με το κεφάλι ακόμα ψηλότερα.

Διαιτητής ο κ. Π. Ζύγας με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γαλανόπουλο και Χρ. Τάκο από την Αιτωλοακαρνανία.

Την επόμενη αγωνιστική στο φινάλε του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την Τετάρτη 23/6, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν  στο Δημοτικό Μαχαιράδου, στη Ζάκυνθο από τον Εθνικό Σκουλικάδου!

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

α/α

Ομάδες

1.

Διαγόρας Βραχνεΐκων - Παναιγιάλειος

2.

Αχαϊκή - Α.Ο. Διαβολιτσίου

5.

Α.Ο. Τσιλιβή - Ναυπακτιακός Αστέρας

4.

Πάμισος Μεσσήνης - Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

5.

Εθνικός Σκουλικάδου - Θύελλα Πατρών

6.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Αίας Γαστούνης

7.

Ρεπό: Π.Α.Ο. Βάρδας

          

Η βαθμολογία μετά από 11 αγωνιστικές

α/α

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

1.

 Α.Π.Σ.   Ζάκυνθος

10

22

2.

 Παναιγιάλειος

11

21

3.

 Διαγόρας Βραχνεΐκων

10

19

4.

Π.Α.Ο. Βάρδας

11

17

5.

 Ναυπακτιακός Αστ.

10

16

6.

Αίας Γαστούνης

10

16

7.

 Α.Ο. Διαβολιστίου

10

16

8.

 Εθνικός Σκουλικάδου

10

14

9.

 Αχαϊκή

10

13

10.

 Πάμισος Μεσσήνης

10

12

11.

 Α.Ο. Παλληξουριακός

10

07

12.

 Θύελλα Πατρών

10

05

13.

 Α.Ο. Τσιλιβί

10

02

            Πρωταθλητής               Παραμονή               Υποβιβασμός

         

Η Επόμενη τελευταία (13η) αγωνιστική
(Τετάρτη  23/6/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Διαβολιτσίου - Διαγόρας Βραχνεΐκων

2.

Ναυπακτιακός Αστέρας - Π.Α.Ο. Βάρδας

3.

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος - Αχαϊκή

4.

Θύελλα Πατρών - Α.Ο. Τσιλιβή

5.

Αίας Γαστούνης - Πάμισος Μεσσήνης

6.

Εθνικός Σκουλικάδου - Α.Ο. Παλληξουριακός

7.

Ρεπό: Παναιγιάλειος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου