Δευτέρα, Ιουνίου 28

Λάμπης Κάρδαρης.... Ο Παλληξουριακός είναι πολύ μπροστά έχει αλλάξει επίπεδο


Με λίγο καθυστέρηση αυτό το άρθρο, μόνο που δεν θα μπορούσε να μη δημοσιευθεί, έστω και έτσι, αφού ο φιλοξενούμενος μας και ειδικά του Παλληξουριακού, δεν ήταν κάποιος τυχαίος, αλλά ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του ιστορικού Εθνικού, αλλά και άλλων ομάδων.

Ένας ποδοσφαιριστής, που είχε την τιμή να τον χειροκροτήσει και ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, όντας αγωνιζόμενος με την «ερυθρόλευκη» φανέλα του Παλληξουριακού το μακρινό 1998 στην τότε Δ’ Εθνική και στο ξερό, κάτω στο λιμάνι.

Φυσικά μιλάμε για τον Ηλείο, τέως ποδοσφαιριστή και νυν Γενικό αρχηγό του Αίαντα Γαστούνης, τον Λάμπη Κάρδαρη.

Ο Λάμπης βρέθηκε στο νησί μας με την τωρινή του ομάδα, αντίπαλος του Παλληξουριακού σε αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και σε αυτήν του την παρουσία είχε πολλά να πει και να θυμηθεί για παλιούς φίλους από το Ληξούρι, αλλά και το Αργοστόλι. Μάλιστα με αρκετούς από αυτούς συναντήθηκε και φυσικά θυμήθηκαν τα παλιά.

Το Ληξούρι, τον Παλληξουριακό και τους ανθρώπους του, που ποτέ δεν ξέχασε.

Ο Λάμπης, καλός φίλος, μου είπε πολλά για το τώρα το πριν και μετά.

Το πρώτο που του έκανε εντύπωση ήταν η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο επαγγελματικός τρόπος που λειτουργούν στην ομάδα.

Θυμήθηκε την παρουσία του στην ομάδα το 1998 στο τότε ξερό και την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου…. Καμία σχέση με το σήμερα…. Ο Παλληξουριακός είναι πολύ μπροστά, έχει αλλάξει επίπεδο πια και τα αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον, γήπεδα – οργάνωση, φοβερά πράγματα μας είπε και συνέχισε λέγοντας ότι, όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί από όλο το νησί.

Πρέπει να στηριχθούν άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα, όπως ο Παν. Κονταρίνης, ο Ηλ. Ζερβός, ο πρόεδρος, και όλο το Δ.Σ.

Όσο για τη φιλοξενία που έτυχε τόσο αυτός, όσο και η ομάδα της Γαστούνης δεν είχε λόγια.

Ήταν φανταστική και υποσχέθηκε κάποια στιγμή και ελπίζει στο άμεσο μέλλον να δοθεί η ευκαιρία να την ανταποδώσουν.

Φώτο















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου