Πέμπτη, Ιουνίου 17

Κεφαλονίτες διαιτητές στα παιχνίδια Γ' Εθνικής του Σαββάτου

 

Επιτέλους και ένα καλό νέο, μετά από πολλά χρόνια, για την τοπική διαιτησία, αφού θα υπάρχει, έστω και καθυστερημένα, εκπροσώπηση μελών της, από το τοπικό ποδόσφαιρο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές Βασίλης Θωμάς και Νεόφυτος Αντωνιάδης, θα κάνουν το προσεχές Σάββατο την «παρθενική» τους εμφάνιση σε αυτό το πρωτάθλημα και σε δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο γειτονικό νησί της Ζακύνθου.

Ο πρώτος, θα διευθύνει τον αγώνα Α.Ο. Τσιλιβί – Ναυπακτιακός Αστέρας στο Δημοτικό Ζακύνθου και ο δεύτερος, αυτό μεταξύ Εθνικού Σκουλικάδου – Θύελλας Πατρών στο Δημοτικό Μαχαιράδου.

Έτσι, στο πρόσωπο των δύο νέων αυτών παιδιών και αξιόλογων διαιτητών, ανοίγει ο δρόμος για την τοπική διαιτησία, ώστε να ξεφύγει από τα στενά όρια των νησιών μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά στο ντεμπούτο τους, αφού πρόκειται για δύο παιδιά που αγαπούν το χόμπι τους, δουλεύουν πολύ, είναι ικανότατοι διαιτητές και σίγουρα μπορούν να τα καταφέρουν, μπαίνοντας στο γήπεδο χωρίς άγχος και προπάντων με πίστη, για να αρπάξουν τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.

Εμείς, να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στα παιχνίδια τους και η συνέχεια να είναι ανάλογη των προσδοκιών τους!

Καλή αρχή και με το "δεξί"!

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε τη συμπαράσταση στα παιδιά για να επιτευχθεί ο στόχος, δύο δικών μας ανθρώπων, του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμή και πολύ περισσότερο του καθηγητή διαιτησίας και παρατηρητή κ. Γεράσιμου Μαζαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου