Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11

Φιλική νίκη για τα Διλινάτα 2-1 την Εύγερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Εικόνες)

Μετά την σκληρή προετοιμασία και τα ποτάμια που έτρεξαν τις προηγούμενες ημέρες, Δημ. Αδαμόπουλος – Γ. Ευτηριάδης προπονητές των Διλινάτων και Ευγέρου αντίστοιχα, είχαν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και των ποδοσφαιριστών τους, σε σημερινό φιλικό προπονητικό παιχνίδι που έγινε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Σίγουρα, δεν μπορεί κάποιος, με τις ομάδες ακόμη ανέτοιμες και στο πρώτο φιλικό προπονητικό παιχνίδι, να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, όμως οι δύο coach, είδαν αυτά που ήθελαν και που χρειάζονται βελτίωση οι ομάδες τους.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, τα Διλινάτα ενισχυμένα φέτος, έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο πρώτο μισό και σίγουρα θα είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος για τους τοπικούς τίτλους. 

Από την άλλη η Εύγερος φάνηκε πιο "σφικτή" αγωνιστικά, ίσως και πιο κουρασμένη, παρόλα αυτά έδειξε καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο και στα νέα δεδομένα που θέλει να επιβάλει ο Γ. Ευτηριάδης.

Το αποτέλεσμα, αν και ελάχιστη σημασία έχει και μόνο για την ιστορία, ήταν νίκη για τα Διλινάτα με σκορ 2-1.

Τα γκολ

1-0  Κ. Χασάι

2-0  Ν. Παγουλάτος (Σκορ ημιχρόνου)

2-1  Χ. Παπαπανστασάτος (Τελικό σκορ)

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι:

Mε το φακό του Sportsthea








Με το Φακό του Neil Jackson τον οποίο ευχαριστούμε








Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου