Κυριακή, Σεπτεμβρίου 8

Ήττα - αποκλεισμός για τον Παλληξουριακό στην Άρτα 3-0 από την Αναγέννηση

Δεν κατάφερε ο Παλληξουριακός να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση για την Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας betsson 2024-2025, απέναντι σε μία πολύ δυνατή, ενισχυμένη ομάδα Γ' Εθνικής, την Αναγέννηση Άρτας, ενώ το ρόλο τους έπαιξαν και οι πολλές και σημαντικές του απουσίες.

Πριν από λίγο, στο Δημοτικό Άρτας, πάλεψε για το καλύτερο, προβλημάτισε τον αντίπαλο του για 45' (σκορ ημιχρόνου 0-0), αλλά γνώρισε τελικά ήττα αποκλεισμό, από την τοπική ομάδα με σκορ 3-0.

Φώτο artagoal

Νίκη που δίνει στην ομάδα του Δημ. Μαγκαφίνη την πρόκριση για την επόμενη, 3η φάση του θεσμού. Εκεί στο δρόμο της θα βρει στην έδρα του, το νικητή του αγώνα Α.Ε.Ρ. Αφάντου – Νέας Ιωνίας. Παιχνίδι που αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/9.

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν πιο έτοιμοι αγωνιστικά, αφού όπως προαναφέραμε σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στο οποίο συμμετέχουν με υψηλούς στόχους.

Οι συνθήκες, λόγω ζέστης, οι απουσίες που προαναφέραμε, η κούραση από το αυθημερόν ταξίδι και η ανωτερότητα των αντιπάλων, σίγουρα δεν βοήθησαν την ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου να διεκδικήσει κάτι καλό. Στο σημερινό παιχνίδι είχε κορυφαίο τον 16χρονο τερματοφύλακα της Θαν. Βλάχο, που ήταν καταπληκτικός.

Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" με αυτή την ήττα, μένουν εκτός συνέχειας στο κύπελλο Ελλάδας betsson 2024-2025 και θα ρίξουν πλέον όλο το βάρος στην συνέχεια της προετοιμασία τους, ώστε να είναι έτοιμοι για το Super Cup της τοπικής Ένωσης, αλλά και σε τοπικό τοπικό κύπελλο - πρωτάθλημα της νέας περιόδου, στα οποία και πάλι αναμένεται να έχουν τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους με πέρυσι, δηλαδή την διεκδίκηση και των τριών τοπικών τίτλων!

Τα γκολ του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αφού το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 46' οι γηπεδούχοι, μπήκαν αποφασιστικά και θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιμέλι, ύστερα από χέρι (φάνηκε να είναι κολλημένο στο σώμα) του Καράι στην περιοχή των "ερυθρόλευκων".

Στο 55' μάλιστα η ομάδα του Δ. Μαγκαφίνη θα ανεβάσει το σκορ στο 2-0. Ο Παπαθανασίου θα βρει με ωραία κάθετη στην περιοχή τον Τσιμέλι και ο τελευταίος με πλασέ στην κλειστή γωνία του Βλάχου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Μετά από 20' οι γηπεδούχοι "κλειδώνουν" ουσιαστικά τη νίκη - πρόκριση, αφού θα πετύχουν το 3-0 με πλασέ του Δ. Θεοδωράκη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το αμυντικό λάθος.

Διαιτητής ο κ. Νικ. Μαγγιώρος με βοηθούς τους κ.κ. Θωμ. Γκέλη και Ορ. Ευαγγέλου από την Ήπειρο.

Αναγέννηση Άρτας: (Δ. Μαγκαφίνης)Θεοδωράκης Χ., Παπαθανασίου, Βασιλάκης (62' Πετρίδης), Λισγάρας, Θεοδωράκης Δ. (80' Παύλου), Μανιώτης, Ελέζι, Γεωργάκης (77' Χρήστου), Τσιμέλι (77' Παπακίτσος), Ιορδανίδης, Μουσιωτίτσας (46' Α. Παππάς).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Γαβαλάς, Καράι, Λυκούδης, Κορσιάνος, Ρεμούντης, Μπράτι (59' Σαμακοβλης), Χατσάι, Γαλανός, Μακρυνώρης (59' Κολιερ), Συριάτος (76' Μαλλιώρης).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου