Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12

Με προπονητή τον Χρ. Παπαναστασάτο ξεκίνησε προετοιμασία ο "Παγκέ".... Πρώτη μεταγραφή ο Ν. Ψάλτης (Ανανεωμένο)

Ξεκίνησε προετοιμασία ο επανακάμψας στην ενεργό δράση Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός, με καθημερινές προπονήσεις στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και προπονητή τον διπλωματούχο UEFA-A Certificate, φιλόδοξο Χρ. Παπαναστασάτο.

Στην πρώτη της ομάδας παραβρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. κ.κ. Γερ. Τιμοθεάτος και Χρ. Βαγγελάτος, οι οποίοι παρουσίασαν τον νέο προπονητή στους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκαν σε όλους καλή σεζόν με υγεία, επιτυχίες, ιδιαίτερα χωρίς τραυματισμούς.

Χρ. Παπαναστασάτος - Ν. Ψάλτης

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο coach, ο οποίος εξήγησε το πλάνο των προπονήσεων και τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, ενώ ζήτησε από όλους σοβαρότητα, πειθαρχία και σίγουρα συνεχή παρουσία στις προπονήσεις.

Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα απουσιών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά στη συνέχεια αναμένεται να ξεπεραστούν και όλοι μαζί να δουλέψουν, ώστε να είναι έτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο σημερινό πρόγραμμα, μπήκε και ο νεοαποκτηθείς κεντρικός μέσος Νίκος Ψάλτης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Εύγερο και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ιστορικού, ενώ θα είναι παράλληλα και ο προπονητής της Ακαδημίας!

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι, άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία της ομάδας και μπορούν να εγγραφούν σε αυτή, παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Υπεύθυνοι προπονητές θα είναι Χρ. Παπαναστασάτος UEFA-A Certificate και ο Ν. Ψάλτης (UEFA c in progress).

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6951179139.

Να ευχηθούμε καλή σεζόν με επιτυχίες στην ιστορική ομάδα του "Παγκέ"!

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου