Σάββατο, Σεπτεμβρίου 7

Συνεχίζει ο Τ. Παπαθεοδωρόπουλος στον Παλληξουριακό με βοηθό τον Γ. Λουλούδα και γυμναστή τον Ν. Κουτάκη

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με το προπονητή Παπαθεοδωρόπουλο Αναστάσιο.

Ο coach θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδα μας μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή σεζόν.

Βοηθός προπονητής αναλαμβάνει ο Λουλούδας Γιώργος, ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του Παλληξουριακού και αρχηγός του Συλλόγου για πολλά έτη ο οποίος έχει γράψει την δίκη του άκρως επιτυχημένη πορεία ως ποδοσφαιριστής τόσο εντός νομού όσο και εκτός με κατακτήσεις πολλών τίτλων και συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος, κάτοχος του διπλώματος UEFA C, τα τελευταία τρία χρόνια αποτέλεσε προπονητή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας (ομάδες Κ12, Κ14) καθώς και στην γυναικεία ομάδα πραγματοποιώντας τα πρώτα του προπονητικά βήματα αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τέλος, το τρίτο μέλος του τεχνικού team θα είναι ο Προπονητής Φυσικής Κατάστασης, Κουτάκης Νίκος. Ο Νίκος είναι ένας καταξιωμένος γυμναστής με μεγάλη εμπειρία σε αθλητές υψηλού επιπέδου ο οποίος έχει εργαστεί σε εθνικές και ολυμπιακές ομάδες διαφόρων σπορ στη Νότιο Αφρική στην οποία δραστηριοποιούταν επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.

Τους ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη νέα σεζόν!

Γ. Λουλούδας

Ν. Κουτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου