Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 6

Κύπελλο Ελλάδας: Δύσκολη η αποστολή του Παλληξουριακού στην Άρτα

Δύσκολη η αποστολή του Παλληξουριακού στην Άρτα, όπου την Κυριακή το απόγευμα θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, από την τοπική Αναγέννηση, στα πλαίσια της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας betsson 2024-2025.

Φώτο:Gosports

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:45, ενώ το ταξίδι της ομάδας της Κεφαλονιάς θα γίνει αυθημερόν.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, οι "ερυθρόλευκοι" δεν αγωνίστηκαν στην Α' φάση, αφού είχαν περάσει χωρίς αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι επικράτησαν στην Πρέβεζα του Ερμή Καναλίου με σκορ 3-0 και πήραν το "εισιτήριο" για επόμενη φάση!

Ο περσινός νταμπλούχος, θα αντιμετωπίσει μία πάρα πολύ καλή, πιο έτοιμη και ποιοτική ομάδα, από τη Γ' Εθνική.

Μία ομάδα που στο ρόστερ της, βρίσκεις αρκετούς ποδοσφαιριστές με θητεία σε επαγγελματικά Σωματεία και με μεγάλη εμπειρία σε αυτά, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το όνομα του Χρ. Λισγάρα. 

Επίσης στον πάγκο της κάθεται ένας σημαντικός και πολύ έμπειρος προπονητής, ο Δημ. Μαγκαφίνης.

Οι φετινοί στόχοι, της πολύ ενισχυμένης Αρτινής ομάδας, είναι υψηλοί και φυσικά διεκδικεί διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό, αλλά και άνοδο στην Super League2 στη συνέχεια!

Οι "ερυθρόλευκοι", θα παραταχθούν απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο τους με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, μία καλή παρουσία και κυρίως να φανούν ανταγωνιστικοί!

Κάποια προβλήματα απουσιών στην ομάδα μας υπάρχουν με τον coach Τ. Παπαθεοδωρόπουλο όμως, να παρατάσσει ότι καλύτερο διαθέτει.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νταμπλούχο μας, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είναι το φαβορί, όμως σίγουρα και όπως κάθε φορά θα παλέψει για το καλύτερο.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Νικ. Μαγγιώρος με βοηθούς τους κ.κ. Θωμ. Γκέλη και Ορ. Ευαγγέλου από την Ένωση Ηπείρου.

Όλοι οι αγώνες της Β' Φάσης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου