Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 5

Α.Ο. Παλληξουριακός: "Ο Αθλητισμός ίσως να αποτελεί ένα μυστικό συστατικό για να μεγαλώσεις χαρούμενα και υγιή παιδιά"

"Ο Αθλητισμός ίσως να αποτελεί ένα μυστικό συστατικό για να μεγαλώσεις χαρούμενα και υγιή παιδιά"
Mετράμε αντίστροφα για το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν!
Οι εγγραφές για τα τμήματα της Ακαδημίας μας ξεκινούν σήμερα το απόγευμα!
Από τη Πέμπτη (5/9) από τις 17:00 έως τις 19:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου στον Άγιο Αντώνη από όπου θα μπορείτε να λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς συμπλήρωση και να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές (ισχύουσες και νέες) και το πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων.
Λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια προπονήσεων ανά τμήμα θα σας δωθούν κατά την εγγραφή καθώς αναμένουμε την οριστικοποίηση ύστερα από την καθιερωμένη συνάντηση των Σωματείων με τον Δήμο για την χρήση των γηπέδων.
Όπως κάθε σεζόν, θα λειτουργήσουν τμήματα όλων των ηλικιών από 5 έως 15 ετών με δεδομένη την συμμετοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς και σε τουρνουά εκτός νησιού.
Φυσικά, το γυναικείο τμήμα μικτών ηλικιών άνω των 11 ετών -το μοναδικό σε ολόκληρη την Κεφαλονιά- θα μπει στην τρίτη σεζόν λειτουργίας του και, μάλιστα, θα αποκτήσει επίσημη οντότητα ως ομάδα.
Για δεύτερη χρονιά στην Ακαδημία μας θα λειτουργήσει τμήμα τερματοφυλάκων για παιδιά άνω των 9 χρόνων.
Στα σκαριά βρίσκονται δύο συνεργασίες οι οποίες στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση όχι μόνο του υλικοτεχνικού εξοπλισμού αλλά και της προπονητικής διαδικασίας. Σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε πρώτη φάση σε αθλητές και γονείς αμέσως μετά και την τυπική ολοκλήρωση των συμφωνιών το προσεχές διάστημα και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι σχετικές δημοσιοποιήσεις.
Μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα θα διευκολύνει και θα απλοποιήσει τόσο τις συναλλαγές όσο και την επικοινωνία Ακαδημίας-Γονιών-Αθλητών-Προπονητών ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής ενώ θα συμβάλλει στην καλύτερη αξιολόγηση του έργου που παράγεται στα τμήματα μας.

Όπως και την περσινή σεζόν ο Σύλλογος μας θα προσφέρει τη δυνατότητα σε γονείς και αθλητές να παρακολουθήσουν -είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά- επιμορφωτικά σεμινάρια διευρύνοντας τις γνώσεις τους γύρω από τον αθλητισμό.
Δράσεις έξω από τις γραμμές του γηπέδου έχουν προγραμματιστεί και για την φετινή σεζόν με τον κοινωνικό και τον οικολογικό χαρακτήρα να μπαίνουν στο επίκεντρο - αρχής γεννομένης την Κυριακή 29/9 με την 2η Ποδηλατοβόλτα - σε συνεργασία με φορείς και δομές εκτός ποδοσφαίρου.
Σας υπενθυμίσουμε την δυνατότητα άμεσης απόκτησης του ρουχισμού της ομάδας μας από το e-store της εταιρίας Macron:
https://macronstorecreta.gr/.../%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b7.../
Για τα παιδιά μονογονεϊκών και πολύτεκνων οικογενειών όπως και των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας προβλέπεται μειωμένη συνδρομή.
Να σημειώσουμε ότι η εγγραφή είναι απαραίτητη για νέους και παλιούς αθλητές.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 697 4580873 (Zερβός Ηλίας)
Καλή σεζόν να ευχηθούμε μακριά από τραυματισμούς, γεμάτη όμορφες αναμνήσεις και ποδοσφαιρική μαγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου