Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


        Αργοστόλι 07/02/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Κάνουμε γνωστό στους φίλους του Ομίλου μας και του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, ότι με  επιστολή του,  το γραφείο τύπου της Ομοσπονδίας μας (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας) , μας ενημέρωσε ότι ο αγώνας υδατοσφαίρισης  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝ.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στις 15/02/2012 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30μ.μ. αντί 19:00μ.μ. στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης  θα καλυφθεί τηλεοπτικά  από τη NOVA SPORT .

        Αποτελεί μια σημαντική πράξη αναγνώρισης της προόδου της ομάδας μας. Είναι ένα κομμάτι της τουριστικής προβολής του τόπου μας.   Είναι μια ιστορική στιγμή , διότι για πρώτη φορά παγκοσμίως θα ακουστεί, θα φανεί
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, επομένως το Αργοστόλι μας και ως εκ τούτου η Κεφαλλονιά μας.   Ελπίζουμε να το κατανοήσουν οι τοπικοί μας παράγοντες και να σταθούν πιο δυναμικά ακόμη στο πλευρό μας.
        Με την ευκαρία του παρόντος, παρακαλούμε όσους έχουν την δύναμη να βοηθήσουν και  να μεταδόσουν τηλεοπτικά  το παιχνίδι Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΝ.Ο.ΧΑΝΙΩΝ στις 29/02/2012 ή το παιχνίδι Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΝ.Ο.ΠΑΤΡΩΝ στις  25/04/2012, ώστε να προβληθεί το Αργοστόλι  αλλά και το Κολυμβητήριο μας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου