Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

MANATZEΡ ΑΡΓΕΝΤΙΝΩΝ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ


MANATZEΡ ΑΡΓΕΝΤΙΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
     Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος
     Στην Κύπρο βρίσκεται ο Γ. Παπαναστασάτος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ηγείται γραφείου μάνατζερ παικτών από την Αργεντινή, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρο.

Μάλιστα, μέχρι σήμερα, έχουν προωθηθεί τουλάχιστον 10 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή, με τελευταίο τον Λεονάρντο Μοράλες, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα Αλκή της Κύπρου.

     Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στο site balla.com.cy, αναφέρονται τα εξής:
     Η εξαιρετική κατάσταση της Αλκής μέσα στο 2012 δεν την εμποδίζει να χτίζει και για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla, η Αλκή "έκλεισε" ήδη μία μεταγραφή της για το καλοκαίρι.
     Πρόκειται για τον Λεονάρντο Μοράλες, Αργεντινό μέσο, ο οποίος είχε δοκιμαστεί από την ομάδα στα μέσα Ιανουαρίου. Τις τελευταίες μέρες το θέμα αναθερμάνθηκε και αυτή την Τρίτη ο 24χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο της "Αθάνατης", Νίκο Λίλλη, και τον εκπρόσωπο του παίκτη, Γαβριήλ Παπαναστασάτο. Αυτό θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι, μέχρι και τον Ιούνιο του 2015. Αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας φέτος, ο Μοράλες θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και ενεργοποιείται το συμβόλαιό του.
    "Ευχαριστώ πολύ την τεχνική ηγεσία και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αποδείξω την αξία μου. Υπόσχομαι ότι θα τους δικαιώσω και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα, αν και ξέρω πως θα πρέπει να περιμένω μέχρι τη νέα σεζόν", δήλωσε ο Μοράλες στο Balla, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
"Βρίσκομαι ήδη ένα μήνα στην Αλκή. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Γίνεται καλή και μεθοδική δουλειά και βλέπω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει σπουδαία πράγματα", πρόσθεσε ο Μοράλες, ο οποίος το καλοκαίρι είχε βρεθεί ένα βήμα από την Καβάλα, αλλά η συμφωνία είχε χαλάσει μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. 

     Ο Μοράλες είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Εστουδιάντες, όπου είχε μόλις τρεις συμμετοχές (στην ίδια θέση αγωνιζόταν και ο Σεμπάστιαν Βερόν...). Επόμενοι σταθμοί του οι Άρσεναλ Σαραντί, Ουνιβερσιτάριο και Ατλέτικο Ραφαέλα, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι (έκτοτε δεν έχει παίξει).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου