Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως ο «Απόστολος Παύλος» χωρίς την παρουσία των προσκεκλημένων εκτός Κεφαλονιάς μεταξύ των οποίων και του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Σοφ. Πιλάβιου αφού δεν μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροπλάνο που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ευαγγ. Μαζαράκης που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, για  την απουσίας κάποιων ομάδων από το τοπικό ποδόσφαιρο ενώ επέμενε στην γνησιότητα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Έκπληξη προκάλεσε η επιστολή – χαιρετισμός του πρώην γραμματέα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Διον. Κουμαριώτη ο οποίος δήλωσε παρόν στο τοπικό ποδόσφαιρο, στα τοπικά Σωματεία και στους παράγοντες τους.
Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ Σπυρίδων με τον αρχιμανδρίτη κ.κ. Σπυρίδωνα Πετεινάτο.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Κουρής, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαβαόγλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης και ο τ. Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός.
Παρέστησαν και ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Παπαδάτος, αρκετοί παράγοντες, διαιτητές, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι παρακάτω βραβεύσεις:
Στις πρωταθλήτριες ομάδες.
Α΄ κατηγορίας Α.Ο. Εικοσιμίας
Β΄ κατηγορίας Π.Α.Ο. Εύγερος
Γ΄ κατηγορίας Α.Ο. Φωκάτα
Παίδων Α.Ο. Εικοσιμίας

Στους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων μας.
Πολλάτο Αλέξανδρο για την Α΄ κατηγορία
Αντωνάτο Κωνσταντίνο Β΄ κατηγορία και τους
Νίκο Σταμένη-Δημήτρη Ψυχογιό για την Γ΄ κατηγορία
Στους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές από τις μικτές μας λόγω ηλικίας.
Πολλάτος Δ., Κορσιάνος Αντ., Αραβαντινός – Ρουσσέλος Ευάγ., Κατερέλος Κων. Κουνάδης Παν., Βουτσινάς Αλεξ., Τζάκης Πολ., Φραγκισκάτος Στ., Τζωρτζάτος Διον., Τσάκος Θεοδ., Κατσιβέλης Παν., Γονατάς Ευαγ., Δελακάς Γερ., Πολυδωράτος Γεωργ., Τζιβράς Παν., Χιόνης Διον., Ζησιμάτος Γερ., Βιτωράτος Κων. και Καμπανός Γεωργ..
Στους μαθητές των Μικτών παίδων - νέων που αρίστευσαν στα σχολεία τους την σχολική περίοδο 2010-2011.
Τουλάτο Βασίλη και Σπανό Βαγγέλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου