Δευτέρα, Φεβρουαρίου 6

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                    5/2/2012

Ήττα της Εικοσιμίας από την Αχαϊκή με 3-1

     Την ήττα από την Αχαϊκή στην Πάτρα με 3-1 γνώρισε η Εικοσιμία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής.
Η ομάδα μας ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό όταν από δεξιά ο Πολλάκης έβγαλε τη παράλληλη σέντρα και ο Αρντίτ Μπούσι στο δεύτερο δοκάρι την προώθησε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

     Εν συνεχεία η Αχαϊκή ανέκαμψε και έφτασε στην ισοφάριση σχεδόν αμέσως, καθώς κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Φίλιππας και ισοφάρισε σε 1-1. Το 2-1 έγινε στο 25ο με τον Δημητρακόπουλο, ενώ στο 2ο ημίχρονο η Αχαϊκή βρήκε και για τρίτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 65ο λεπτό με τον Σπανό να πλασάρει τον Καραϊσκο.
     Στα τελευταία λεπτά η Εικοσιμία είχε δύο ευκαιρίες με τους Ντουκάι και Πάνο Κορσιάνο, χωρίς  ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.
     Την επόμενη αγωνιστική, την τελευταία για τον πρώτο γύρο, η Εικοσιμία θα υποδεχθεί τον Πάμισο Μεσσήνης. 
ΑΧΑΪΚΗ: Καλιακμάνης, Γκοτζούλιας, Μπουρδανιώτης, Μπεκίρης (79’ Τραγάνης), Ξένος, Νιφοράς, Νιφορόπουλος, Φίλιππας, Γερασιμόπουλος Ανδ. (46’ Κυριακόπουλος), Δημητρακόπουλος, Σπανός.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος, Κουλάκης (46’ Ντουκάι), Γεωργόπουλος (55 Χρ. Μινέτος), Γερασιμάτος, Αλεξανδράτος, Αποστολάτος(75’ Κορσιάνος Π.), Μπούσι, Πολλάκης, Αντωνάτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου