Τρίτη, Απριλίου 3

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ


ΑΥΡΙΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ             Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ       







ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΤΕΜΜΑ»
 Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ









     Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Διλινάτα και Εικοσιμία αναμένεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αύριο το απόγευμα και ώρα 6 μ.μ. στην μεγάλη γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου όπως είναι ο τελικός του κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ανάμεσα στους finalist  Διλινάτα και Εικοσιμία.

     Ένα παιχνίδι ανοικτό στο κάθε αποτέλεσμα με τα Διλινάτα να επιδιώκουν την κατάκτηση του νταμπλ αφού ως γνωστό μετά την πάρα πολύ πετυχημένη φετινή τους πορεία μια τέτοια πιθανότητα θα είναι το «κερασάκι» στην τούρτα για τον Τ. Φωή και τους ποδοσφαιριστές του.
    Από την άλλη η ομάδα της Εικοσιμίας μια κατηγορία παραπάνω από τον αντίπαλο της  και μετά την άσχημη φετινή της πορεία στο περιφερειακό πρωτάθλημα θέλει έστω και την τελευταία στιγμή να «σώσει» την χρονιά κατακτώντας το τοπικό κύπελλο που με τα σημερινά δεδομένα θα είναι επιτυχία, όαση στην μέχρι στιγμή παρουσία της.
     Ας ευχηθούμε οι ομάδες να δουν αυτό το παιχνίδι επιτέλους σαν γιορτή μακριά από ακραίες καταστάσεις που δυστυχώς συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα μας.
     Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος, η έκπληξη της Επιτροπής που υποθέτουμε έγινε προκειμένου να τιμηθεί ο εν λόγω διαιτητής που από την προσεχή περίοδο θα αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα παρελθόν για την τοπική διαιτησία, βοηθοί του οι κ.κ. Δ. Καλαφάτης και Χ. Αβάζαρος. 4ος ο κ. Αθ. Σκαλτσής.
   
        Πως έφθασαν οι ομάδες μέχρι εδώ.
     Η Εικοσιμία ήταν η «αγαπημένη» της κληρωτίδας αφού δεν έπαιξε κάποιον αγώνα μέχρι τον β΄ γύρο, στον γ΄ απέκλεισε την Α.Ε.Κ. πολύ δύσκολα με σκορ 2-1.  
     Τα Διλινάτα στην α΄ φάση νίκησαν εύκολα τον Α.Ο.Κ.Ι. 3-1,  στην β΄  απέκλεισαν δύσκολα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Πρόοδο Ιθάκης 1-0,  ενώ στην γ΄ τον Οδυσσέα στην Ιθάκη 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου