Τετάρτη, Απριλίου 4

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2011-2012 0 Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ









Σε ένα μέτριο για 90’ αγώνα, αλλά πολύ καλό στην παράταση, στη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, τον τελικό του τοπικού Κυπέλλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εικοσιμία είναι η Κυπελλούχος της φετινής περιόδου, επικρατώντας με 3-0 τέρματα που πέτυχε στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο της ημίωρης παράτασης.

Το θέαμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν ήταν αντάξιο των δύο ομάδων. Και ενώ όλα έδειχναν ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει, μια αλλαγή του Δημήτρη Ζησιμάτου έφερε τα πάνω κάτω και παράλληλα με την φυσιολογική κόπωση των Διλινάτων στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, η Εικοσιμία παίζοντας συγχρόνως καλό ποδόσφαιρο, επέβαλε το ρυθμό της επικρατώντας τελικά, όπως προαναφέραμε, με σκορ 3-0.
Φάσεις και γκολ
Μετά από κόρνερ του Μπούσι από αριστερά στο 3’, την κεφαλιά του Πολλάκη θα διώξει πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Αναλυτής Θ.
Στο 10’ τα Διλινάτα θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γ. Αναλυτής μόνος απέναντι στον Καραϊσκο και στο ύψος της μικρής περιοχής θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 14’ ο Καλαφάτης θα αποκρούσει το πλασέ του Πολλάκη.
Ένα πέσιμο μέσα στην περιοχή των Διλινάτων του Μπούσι στο 39’ θα φέρει χλιαρές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για πέναλτι.
Σουτ του Αντώνη Κορσιάνου στο 41’ έξω από την περιοχή των Διλινάτων και πλάγια αριστερά θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 52’ μία πολύ ωραία σέντρα από δεξιά του Π. Στεφανάτου θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή των Διλινάτων που πριν φθάσει στον αμαρκάριστο Πολλάκη θα διώξει ίσα ίσα με το κεφάλι ο Μύρτο στέλνοντάς την πλάγια.
Στο 77’ έπειτα από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας και πλάγια θα φέρει τον Γ. Αναλυτή σε θέση για γκολ, αλλά θα προλάβει με έξοδο και θα διώξει με τα πόδια την μπάλα ο Καραϊσκος.
Ένα λάθος του Καλαφάτη (προσπάθησε να ντριπλάρει τον Πολλάκη) μετά από γύρισμα του Θ. Αναλυτή, παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του, αλλά τελικά κατάφερε με δεύτερη προσπάθεια να το διορθώσει.
Ένα δυνατό συρτό σουτ του Βαγγελάτου μέσα από την περιοχή στο 91’ θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 93’ μια ατομική προσπάθεια του Σπ. Τζωρτζάτου (θύμισε Α.Ε.Κ.) θα τελειώσει με ένα μακρινό άστοχο σουτ.
Στην παράταση (99’) πάσα του Αντώνη Κορσιάνου στον Πολλάκη του οποίου το σουτ στην κίνηση θα καταλήξει ψηλά άουτ.
Γκοοοοοολ για την Εικοσιμία στο 104’ όταν η «χρυσή» αλλαγή του Δημήτρη Ζησιμάτου, Π. Κορσιάνος, πίεσε το Μύρτο, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Καλαφάτη, για να προλάβει ο επιθετικός της Εικοσιμίας να τσιμπήσει την μπάλα, προχώρησε και με πλασέ πέτυχε το 0-1.
Ένα σουτ του Βαγγελάτου στο 108’ από πολύ καλή θέση θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραϊσκου.
Στο επόμενο λεπτό (109’) ο Αντώνης Κορσιάνος ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια θα πασάρει στον αδελφό του Πάνο, που με δυνατό συρτό αριστερό σουτ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για να γίνει έτσι το 0-2 για την ομάδα του.  
Ωραία ατομική ενέργεια του Β. Στεφανάτου στο 119’, αλλά το σουτ που επιχειρεί θα κοντράρει στα σώματα και θα καταλήξει κόρνερ. Το κόρνερ θα εκτελέσει ο ίδιος παίκτης από αριστερά φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή για να πεταχτεί και με προβολή ο Πολλάκης να την στείλει στα δίχτυα του Αλιάι για το τελικό 0-3.
Καλή η διαιτησία του κ. Παν. Κομητόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Δ. Καλαφάτη και Χρ. Αβάζαρου.
Οι συνθέσεις;
Α.Ο. Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης(111’ Αλιάι), Κατσούρης (60’ Τζωρτζάτος Δημ.), Σεμπάστιαν, Μύρτο, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Διον., Μηλιώνης, Βαγγελάτος, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Κουσαθανάς(71’ Τσάκος).
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Τζωρτζάτος, Κουμαριώτης, Ντουκάι, Γερασιμάτος, Αλεξανδράτος(79’ Αποστολάτος), Μπούσι, Κορσιάνος Αντ., Πολλάκης, Στεφανάτος Π.(104΄Κορσιάνος Π.), Μινέτος Γιάν.(55’ Στεφανάτος Β.).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου