Δευτέρα, Νοεμβρίου 5

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


 ΕΙΧΕ "ΚΕΦΙΑ" Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ
KAI ΕΒΓΑΛΕ "ΛΑΓΟΥΣ" (ΝΤΕΡΜΠΙ)!!!!!
  Στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. σήμερα Δευτέρα βράδυ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την Α΄ φάση 2η & 3η σειρά  της Ένωσης μας.

 Την διαδικασία της κλήρωσης είχε αναλάβει ο αντιπρόεδρος και μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης κ. Θέμης Βαλσαμής με το έτερο μέλος κ. Παναγή Βαρδαραμάτο. Το παρόν στην διαδικασία έδωσε και ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας κ. Γεράσιμος Καραντινός. 
  Ανάλυση για τον τρόπο διενέργειας της κλήρωσης και ανταλλαγή απόψεων με τους εκπροσώπους των Σωματείων είχε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
   Την κλήρωση παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων Σωματείων, εκπρόσωποι των τοπικών Μ.Μ.Ε. καθώς και φίλοι Σωματείων.
   Έγιναν όπως προαναφέραμε δυο κληρώσεις.
   Η πρώτη κλήρωση αφορούσε την 2η σειρά και ανέδειξε μόνο ένα ζευγάρι όπου ο νικητής του θα έμπαινε στην συνέχεια στην κληρωτίδα για την 3η φάση και την οκτάδα και ήταν το εξής:
2η ΣΕΙΡΑ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 

     Όπως παρατηρήσατε στα "στραβά" της διαδικασίας η εκ νέου πρόκριση χωρίς αγώνα του Ηρακλή Πρόννων που ευνοήθηκε (άσχετα αν στην συνέχεια έπεσε σε "ύφαλο") και πάλι περνώντας στην οκτάδα χωρίς αγώνα.
    Το γεγονός αυτό συζητήθηκε στην αρχή της κλήρωσης, δηλαδή να μην μπει ο Ηρακλής στην κληρωτίδα αλλά οι υπόλοιπες οκτώ και η πρώτη που θα έβγαινε από αυτή να αντιμετώπιζε την ομάδα των Πρόννων. Κάτι φυσικά που δεν δέχθηκε ο κ. Θ. Βαλσαμής αφού η κλήρωση δεν θα ήταν σύννομη. 
  Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της 3ης φάσης όπου στη κληρωτίδα μπήκαν οι εφτά ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα την 2η σειρά με τον νικητή που θα προκύψει από τον συγκεκριμένου αγώνα της και υποσχέθηκε να τεθεί το θέμα στην ετήσια Γ.Σ. των Σωματείων.
 Εδώ η κληρωτίδα είχε "τρελά" κέφια και ανέδειξε δυο πολύ μεγάλα ντέρμπι μεταξύ Α.Ε.Κ.-Διλινάτων (εφ' όσον περάσει τον Οδυσσέα, πράγμα που φαντάζει φυσιολογικό) και προόδου Ιθάκης-Παγκεφαλληνιακου. Επίσης τηρουμένων των αναλογιών, περισσότερο λόγω του τοπικού του χαρακτήρα, ένα τρίτο αυτό μεταξύ Φωκάτων-Εικοσιμίας. Στο τελευταίο της σειράς αυτό μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Ηρακλή Πρόννων ο Α.Ο.Κ.Ι. είναι το απόλυτο φαβορί και δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την πρόκριση του. Αν γίνει κάτι διαφορετικό θα μιλάμε για την Super έκπληξη.

    Αναλυτικά τα ζευγάρια της 3ης σειράς:
3η ΣΕΙΡΑ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Α.Ε.Κ.-ΟΔΥΣΣΕΑ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3.
Α.Ο.Κ.Ι. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
4.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SPORTSTHEA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΣΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου