Τρίτη, Ιουλίου 28

Δ.Τ. διοργανωτών "5ου Λασκαράτειου αγώνα δρόμου 2015


Δελτίο τύπου
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, κυρίως όσους συμμετείχαν αλλά και τους \: -Τη Σάντυ Λιβιεράτου και την εταιρία Creative Solutions για την επιμέλεια της αφίσας, των αυτοκόλλητων και των διπλωμάτων του αγώνα. -Τον Δημοσθένη Τρίγγα και την εταιρία Champion Chip για τους αριθμούς συμμετοχής -Τον Παύλο Γορανίτη για τα έπαθλα και την αψίδα εκκίνησης -Τον Όθωνα και Καίτη Κουταβά(Ηχοθέαμα) και τους φοιτητές του ΤΕΙ Ληξουρίου Κιόση Κώστα και Γιώργο Γεωργίου για την χορηγία της ηχητικής κάλυψης. -Την Αστυνομική Διεύθυνση Ληξουρίου και τον Διοικητή της κ. Διονύσιο Τσίγγανο για τα μέτρα ασφαλείας και το κλείσιμο του δρόμου. -Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κεφαλονιάς, την αρχηγό τους κ. Μαλαματή Τζόνου και την κ. Μαρία Καμινάρη για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.
-Τον γιατρό του αγώνα κ. Ντιουάνι Γιάλεμπ για τις ιατρικές υπηρεσίες του και τη γενικότερη βοήθεια του. -Τo kefalonias.gr, sportsthea.blogspot.com, inkefalonia.gr, kefalonizw.com, efimeridakefalonias και mykefalonia.com σαν χορηγούς επικοινωνίας. -Το Ζαχαροπλαστείο Μαυροειδής για τη χορηγία των αμυγδαλωτών του αγώνα. -Το Super Market του Μοσχόπουλου Δημήτρη για την χορηγία των νερών. -Τον Αλέξανδρο και Ευστάθιο Λυκούδη για την χορηγία των φρούτων και την προμήθεια των χυμών και νερών του αγώνα. -Τον μεγάλο χορηγό, τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς για την οικονομική υποστήριξη και κάλυψη όλων των εξόδων του αγώνα. Επίσης, τον Διονύσιο Βλάχο για την προμήθεια του πάγου και των δεξαμενών τοποθέτησης του. -Τον κ. Βασίλη Μπακούρο για την ηλεκτρονική παρακολούθηση, άμεση έκδοση και απεικόνιση σε οθόνη, των αποτελεσμάτων του αγώνα. -Την Βάσω Γιουλάτου για την βοήθεια της στις απονομές και στην γραμματεία. -Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλες τις κοπέλες της γραμματείας για την υποστήριξη του αγώνα ( Αραβαντινού Καρλάτου Αναστασία, Αγγελική Λαδά, Ελένη Λαδά, Σπύρο Σκαφιδά, Όλγα Μαρκέτου, Βαγγέλη Βολτέρα, Βάσω Γιουλάτου, Γεωργία Αντωνέλου και τους γυμναστές Κοσμά Μουρελάτο, Μαρίνα Ματιζάκη, Βιολέτα Μήτρακα καθώς και τους Διονύσιο Μεταξά, Λούκα Διονύσιο από Αργοστόλι 
-Τον Παναγή Κουμάτο για την πολύτιμη βοήθεια του με τους αριθμούς συμμετοχής. -Την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. του Δήμου Κεφαλονιάς για την υποστήριξη της σε οργανωτικά θέματα του αγώνα, (τραπέζια, καρέκλες, βάθρο, κάδο σκουπιδιών, παρουσίαση αγώνα, κ.α. και τον Αντιπρόεδρο της κ. Γεώργιο Κατσιβέλη. -Την Αναστασία Αραβαντινού Καρλάτου, τον Γεράσιμο Γιουλάτο, τον κ. Διονύση Μοσχόπουλο, τον Αντωνάτο Κοσμά καθώς και τον Λούκα Διονύσιο για την υποστήριξη του σταθμών υδροδοσίας. -Τον Δημήτρη Μαρκαντωνάτο, κ. Γεράσιμο Μαρκαντωνάτο, τον Αλέξη Βουτσινά από Αργοστόλι, τον Διονύσιο Βώρο και Μάκη Σολωμό για τη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του αγώνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους αθλητές, που πήρατε μέρος στον 5οΛασκαράτειο αγώνα δρόμου και ήρθατε στο Ληξούρι από όλη την Κεφαλονιά αλλά και από διάφορα μέρη του εξωτερικού και της Ελλάδας. Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα αγωνιστικά, βοηθώντας ή παρακολουθώντας τον.
Τα αποτελέσματα στα πιτσιρίκια είχαν ως εξής:
Έως 6 ετών Αγόρια
1) Φραγκισκάτος Γρηγόρης
2) Αλυσανδράτος Διονύσης
3) Γιατράς Γεράσιμος και Αναλυτής Δημήτριος
Κορίτσια
1) Κατσαίτη Άρτεμις
2)Αλεξοπούλου Μαυροειδή Μαριάννα
3) Ζωζώ Μεταλληνού
7-9 ετών Αγόρια
1) Πρεντάνος Παναγής
2) Μαρούλης Θεόδωρος
3) Δημήτρης Λάζος και Γιώργος Μαρούλης
Κορίτσια
1) Μισκή Μαρία
2) Κατσαίτη Άννα Λυδία
3) Χαριάννα Μεταξά
10-12 ετών Αγόρια
1) Βασίλης Θεοτοκάτος
2) Γιώργος Δεληγιάννης
3) Έντι Χατζιάι
Κορίτσια
1) Σολιδάκη Ιωάννα
2) Κουρούκλη Άννα
3) Φαρακλού Έμυ
Καλό καλοκαίρι σε όλους και του χρόνου με υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου