Σάββατο, Ιουλίου 25

Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Α.Ε. Κεφαλονιάς με δυνατά "χαρτιά"...... Υπήρξε όμως και μια σημαντική αποχώρηση


Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε πριν από λίγο η πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς Α.Ε.Κ. η οποία ενέταξε στο δυναμικό της έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή, τον Μάκη Πολλάκη.
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του μετά από δυο χρόνια στους «κιτρινόμαυρους», τους ενισχύει σημαντικά και τους δυναμώνει προκειμένου φέτος να «χτυπήσουν» την υπέρβαση και να διεκδικήσουν ότι έχασαν πέρυσι στο παραπέντε.
Ο Πολλάκης προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. και την οποία κατέκτησε τη δεύτερη τελική θέση του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας.
Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. συνεχίζει να χάνει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και σίγουρα, αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία θα είναι δύσκολο να καταφέρει ότι τις προηγούμενες χρονιές.
Είχαμε όμως και μια σημαντική αποχώρηση.....

Στην ομάδα του Γιώργου Τόγια, όπως είναι φυσιολογικό,  δεν γίνονται μόνο προσθέσεις, αλλά υπάρχουν και αφαιρέσεις. Έτσι είχαμε ακόμη μια και μάλιστα σημαντική. 
Φυσικά εννοούμε αυτή του νεαρού και πολύ αξιόλογου ακραίου αμυντικού Βασίλη Σπανού που κρατάει ήδη στα χέρια του την ελευθέρας του και οδεύει σύμφωνα με πληροφορίες μας στον Α.Ο.Κ.Ι..
Δήλωση Μάκη Πολλάκη
«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά του Α.Ο.Κ.Ι. για τα δύο αυτά όμορφα χρόνια πού πέρασα στην ιστορική αυτή ομάδα.
"Μια ομάδα που με αγκάλιασε και πάντα πρωταγωνιστούσε, με την οποία δέθηκα και αγάπησα γιατί εκτός από καλό σύνολο απαρτίζονταν και από καλά παιδιά.
Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και ότι θα τούς έχω στην καρδιά μου.
Όσον αφορά την μεταγραφή μου στην Α.Ε. Κεφαλονιάς για μένα είναι κάτι πού το ήθελα.
Είναι μια ομάδα με πλάνο στην οποία έχω ξανά αγωνιστεί όταν και κατακτήσαμε το πρώτο πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω πάλι σε αυτή.
Οι στόχοι της είναι υψηλοί και πέρα του τοπικού. Άμεσος μάλιστα, των ανθρώπων της, είναι η άνοδος στη Γ’ εθνική μια προσπάθεια που πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους Κεφαλονίτες και όχι μόνο.
Έχει αξιοπρόσεχτη οργάνωση, καλό προπονητή και όλοι όσοι εντάσσονται σε αυτή, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή αγαπούν αυτό που κάνουν γιαυτό και τα τρία τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν. Φέτος μάλιστα αυτά τα παιδιά από λίγο να καταφέρουν μια υπέρβαση για το νησί μας. 
Να ευχαριστήσω τον ισχυρό άντρα τής Α.Ε. Κεφαλονιάς κ. Δ. Κουμαριώτη, αλλά και τον προπονητή της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με τη σειρά μου να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ταυτόχρονα την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική, κάτι που είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου