Κυριακή, Ιουλίου 19

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το πρώτο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις με σπουδαίες επιτυχίες για τον Κ.Ο.Α.

Μετά από πολλά και δυνατά παιχνίδια το 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τελείωσε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον.
Με 2 πρώτες & με 3 δεύτερες θέσεις ο απολογισμός ήταν κάτι παραπάνω από θετικός για τον Κεφαλληνιακό Ο.Α.!!!
Πρώτη θέση στα κορίτσια 12 για την Ευαγγελία Βαγγελάτου, η οποία συνεχίζει τα πολύ καλά αποτελέσματα της φετινής χρονιάς προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στην συλλογή της.
Πρώτη θέση και στα κορίτσια 14 για την Φιορένια Τουλάτου, η οποία μετά από δυο χρόνια αγωνιστικής απουσίας επιστρέφει και δηλώνει παρούσα από την πρώτη θέση του τουρνουά, προετοιμασμένη για μεγαλύτερες και περισσότερες νίκες.
Δεύτερη θέση στην κατηγορία κορίτσια 14 για την Ελευθερία Μπαζίγου η οποία μπαίνει και αυτή δυναμικά στο επόμενο επίπεδο παίζοντας όμορφο τένις σε όλους τους αγώνες !!
Δεύτερη θέση στα αγόρια 12 για τον Κωνσταντίνο Ζαπάντη ο οποίος αν και πρώτη χρονιά στα 12αρια δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί και γιατί όχι να διακριθεί κιόλας.
Τέλος δεύτερη θέση στην κατηγορία αγόρια-κορίτσια 10 ετών για την πολύ δυνατή ομάδα του Κ.Ο.Α. Καμπανό Λευτέρη και Νώντα Φουρνιέρ.
Οι μικροί αλλά δυνατοί αθλητές του Κ.Ο.Α. καταφέρνουν φέτος αργά αλλά σταθερά να φτάνουν ένα βήμα κάθε φορά πιο κοντά στην κορυφή, ξεκινώντας από πρόκριση σε δεύτερο γύρο πριν από 10 μήνες, συνεχίζοντας με την τρίτη θέση πριν από δυο μήνες στο Ρίο και κλείνοντας μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά με το κύπελλο της δεύτερης νικήτριας ομάδας!!!
Επίσης εξαιρετικές οι παρουσίες των υπολοίπων αθλητών του Κ.Ο.Α. που διακρίθηκαν για το παιχνίδι αλλά και για το ήθος τους μέσα στο γήπεδο παλεύοντας για την πρόκριση μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Οι Καμπανός Ευθύμης, Σπυριδάκης Θοδωρής, Ζαπαντης Βασίλης, Γιαννάτος Ανδρέας, Παπαδάτου Κατερίνα, Πλατανίτη Μπέλλα, Μαραβέγιας Παναγιώτης, Αναλυτής Γιάννης, Τραμαντζας Τάσος, Παπαδάτος Νίκος και Καππάτος Άρης αξίζουν και αυτοί με την σειρά τους πολλά συγχαρητήρια που πάλεψαν μέχρι τέλους.
Επίσης και στους πιο μικρούς μας αθλητές που αγωνίστηκαν τόσο στο πράσινο όσο και στο πορτοκαλί επίπεδο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνέχεια!!!
Τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά άμεσα από τους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου