Κυριακή, Ιουλίου 12

Ξεκίνησε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο το τουρνουά Grassroots της UEFA


Με τους πέντε αγώνες για την 1η ημέρα, άνοιξε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» η αυλαία του τουρνουά Grassroots της UEFA το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση μας.
Η συμμετοχή ήταν ήταν ικανοποιητική και η οργάνωση εξίσου καλή.
Εμείς θα περιμέναμε σε ένα τέτοιο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός, που μάλιστα διοργανώνεται από την UEFA να ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Πράγμα το οποίο θεωρούμε ότι θα συμβεί στην αυριανή δεύτερη ημέρα.
Στα τουρνουά συμμετείχαν ομάδες αγοριών ηλικίας από 6-11 ετών και αγωνίστηκαν σε αγώνες 6Χ6, χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και φυσικά χωρίς καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 
Παρόντες στους αγώνες ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., Β’ αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Μαζαράκης, ο οποίος να τονίσουμε, είναι και ένα από τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Βαλσαμής και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Γ. Καραντινός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την ευθύνη είχε ο Ενωσιακός προπονητής κ. Δ. Λιονάτος ο οποίος μαζί με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του έκαναν τα πάντα για την επιτυχή έκβαση των αγώνων και σίγουρα τα κατάφεραν.
Τους αγώνες «σφύριξαν» οι διαιτητές κ. Θ. Θανάσης και η κ. Ε. Μοσχονά.
Επίσης και στις εξέδρες ο κόσμος  ήταν και εδώ λίγος.
Οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο το απόγευμα στις 6 μ.μ. και πάλι στον ίδιο χώρο.
Σε λίγο θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου