Σάββατο, Ιανουαρίου 9

Διατηρώντας το αήττητο ο Παλληξουριακός πέρασε από τον Οδυσσέα με νίκη 2-1 (Φώτο)


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ  - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-2
                                       
Στο τέλος μέτρησε η εμπειρία
Αν ζήταγες από κάποιον να κάνει μια πρόβλεψη για το νικητή, πριν το παιχνίδι, μάλλον θα σου απαντούσε ότι, για πολλούς λόγους, θα προέβλεπε μια εύκολη νίκη του Παλληξουριακού.
Και όμως, αν και είχε μόνο έναν παίχτη στον πάγκο και την σημαντική απουσία του Bisha στο κέντρο, ο Οδυσσέας το πάλεψε το ματς!
Για την αλήθεια, ήταν ένα ματς μοιρασμένο σχεδόν σε όλα και η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο σκορ αλλά το ποδόσφαιρο... έτσι είναι!
Και οι δυο ομάδες έπαιξαν θεαματικό ποδόσφαιρο, με πολλές πάσες και οργανωμένες ενέργειες, οι οποίες ωστόσο, αποκρούονταν εύκολα λίγο πριν την περιοχή της κάθε ομάδας, κάτι το οποίο επέβαλε τα πολλά σουτ.

Ο Παλληξουριακός, δεν είχε τον παίκτη που θα έβαζε την μπάλα στα δίχτυα, ο Οδυσσέας, δεν είχε εκείνον που θα έδινε την τελική πάσα στον Κουτσουβέλη και τον Çela. Ο Προσαλέντης προσπάθησε να πάρει πάνω του την ομάδα σε κάθε άκρη του γηπέδου, όντας σε μια μέρα βγαλμένη από το καλύτερο παρελθόν του! 
Οι φιλοξενούμενοι παρά την ελαφρά υπεροχή που είχαν και στο ότι έψαξαν το γκολ πιο πολύ από τον Οδυσσέα, αυτό που έδωσε την νίκη στον Παλληξουριακό, ήταν η ευστοχία  στο σουτ του Αδηλίνη και ιδιαίτερα το σκληρό παιχνίδι ανασταλτικά στα μαρκαρίσματα των Προσαλέντη και Çela! Μάλιστα ο Προσαλέντης, για πρώτη φορά στα γήπεδα ζήτησε αλλαγή λίγο πριν το τέλος!
Οι καλύτεροι από πλευράς Ληξουρίου ήταν η δυο σκόρερ, Μαρκάτος και Αδηλίνης.
Φάσεις και γκολ
 6' - Ο Αδηλίνης κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς του Οδυσσέα, βγαίνει «φάτσα» με το τέρμα αλλά το σουτ του καταλήγει έξω.
 9' - Μετά από διώξιμο τον αμυντικών του Παληξουριακού, η μπάλα στρώνεται στον Κώτση αλλά την ώρα του σουτ ο Μαρκάτος προλαβαίνει και πέφτει στα πόδια του, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας που τελικά καταλήγει κόρνερ.
15' - Εκτέλεση φάουλ του Κόμητα άουτ

20' - Φαλτσαριστό σουτ του Mbrati, άουτ η μπάλα
23' - Σουτ του Αδηλίνη αποκρούει εξαιρετικά ο Περίχαρος
27' - Σουτ του Μαρκάτου άουτ
..... Γκολ!
Σε μια ασυνεννοησία των αμυντικών του Οδυσσέα, ο Κόμητας γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ένα συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του Περίχαρου θα ανοίξει το σκορ 0-1.
33' - Ο Çela πολύ πλάγια, σχεδόν 30 μ. μακριά, πιάνει ένα τεχνικό σουτ με την μπάλα θα βρίσκει ακριβώς εκεί που ενώνονται τα δοκάρια!
..... Γκολ!
Ο Λεκατσάς εντός περιοχής πιάνει μια σέντρα σουτ. Η μπάλα θα χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι του "Γ" και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα για την ισοφάριση των γηπεδούχων και το 1-1.
38' - Σουτ του Mbrati αποκρούει δύσκολα ο Περίχαρος
40' - Σουτ του  Hasaj άουτ
45΄- Σουτ του Μαρκάτου άουτ
49' - Σουτ του Hasaj λίγο άουτ η μπάλα
Δεύτερο ημίχρονο
53' - Σουτ εντός περιοχής του Κουτσουβέλη η μπάλα φεύγει μακριά άουτ
...Γκολ!
Σουτ εκτός περιοχής του Λούλουδα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα στην δεξιά γωνία του Περίχαρου παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να το αποσοβήσει. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα προηγηθούν στο σκορ 1-2.
65' - Εκτέλεση φάουλ του Çela άουτ η μπάλα
70' - Σουτ βολέ από μακριά του Προσαλέντη θα μπλοκάρει σε με διπλή προσπάθεια ο Λουκέρης.

82' - Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Προσαλέντη μπλοκάρει και πάλι ο Λουκέρης.
83' - Σουτ βολέ από αριστερά στην περιοχή του Κουτσουβέλη η μπάλα φεύγει μακριά άουτ.
86΄- Σουτ του  Μαυροειδή θα μπλοκάρει ο Περίχαρος.
Διαιτητής ο κ. Π. Τουλάτος με βοηθούς τον κ. Ι. Κώτση και την κα Κ. Βλάχου.
Συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Περίχαρος, Λεκατσάς, Βασιλόπουλος, Μαρούλης, Φατούρος, Αργυρακάκης, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης, (83’ Μολφέσης), Çela.
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Λουκέρης, Αντωνάτος, Αδηλίνης, Μαρκάτος, Μουροείδής, Ζερβός, Κόμητας, Mbrati, Hasaj.
Φώτο από τον αγώνα








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου