Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Ακαδημίες - Παλληξουριακού-Εθνικού Κεφαλονιάς... Συνεχίζεται η πολύ καλή δουλειά (Φώτορεπορτάζ)


Οι προπονήσεις στις Ακαδημίες Παλληξουριακού και Εθνικού Κεφαλονιάς, συνεχίζονται βάσει προγράμματος και η προσέλευση των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών των δυο Ληξουριώτικων ομάδων, είναι μεγάλη.
Οι προπονητές των ακαδημιών κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα δούμε πολλά νέα ταλέντα να αγωνίζονται με τα «ερυθρόλευκα» και τα «κυανόλευκα» στα τοπικά πρωταθλήματα.
Άλλωστε η φιλοσοφία και των δυο διοικήσεων είναι οι ανδρικές ομάδες να συγκροτούνται από το «φυτώριο», όπως συμβαίνει σε σοβαρά club.
Σήμερα, πέραν της προπόνησης, είχαμε και παιχνίδι. Έγινε ένα φιλικό στον Άγιο Αντώνη, μεταξύ των δυο αυτών ομάδων και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Δείγμα της σωστής δουλειάς που γίνεται σε αυτές, όπως προαναφέραμε. Φυσικά και το αποτέλεσμα δεν ενδιαφέρει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Η Α. Χαριτάτου ήταν εκεί και αποτύπωσε με το φακό της ότι έγινε στον αγωνιστικό χώρο του Αγίου Αντωνίου και τους «μικρούς» να καμαρώνουν φορώντας τις φανέλες με τα ερυθρόλευκα και τα κυανόλευκα.
Εμείς εντός των προσεχών ημερών θα σας παρουσιάσουμε την νεοσύστατη ακαδημία του δεύτερης ομάδας του Ληξουριού του Εθνικού Κεφαλονιάς, μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ.
Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου