Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Φιλική "πεντάρα" στον Εθνικό η Εικοσιμία που έδειξε έτοιμη για το ντέρμπι (Φωτορεπορτάζ)


Τα φιλικά καλά κρατούν μιας και το επόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23/10 ξεκινάει η νέα ποδοσφαιρική περίοδος με τους αγώνες του τοπικού κυπέλλου της Α’ φάσης.
Έτσι οι ομάδες στην προσπάθεια τους να παρουσιαστούν όσο πιο ετοιμοπόλεμες γίνεται δίνουν φιλικά παιχνίδια και μετρήσουν τον βαθμό ετοιμότητας της η κάθε μια.
Έτσι στις Κεραμειές είχαμε διπλές αναμετρήσεις. Στις 3 μ.μ έπαιξε η Εικοσιμία με τον Εθνικό Κεφαλονιάς και στις 5 μ.μ. τα Φωκάτα με αντίπαλο τα Διλινάτα, ενώ στο Ενωσιακό ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξένησε τον Παλληξουριακό.
Ας δούμε τι έγινε στο πρώτο και στη συνέχεια το sportsthea, σε άλλα ρεπορτάζ θα καλύψει και τα υπόλοιπα.
Δημήτρης Ζησιμάτος και Νίκος Κουρούκλης, με πολλές απουσίες στη σύνθεση τους, σε ένα μέτριο παιχνίδι είδαν τις ομάδες τους λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα της νέας περιόδου και σίγουρα έβγαλαν τα συμπεράσματα που ήθελε ο καθένας για την δική του, ώστε στην μια εβδομάδα που απέμεινε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα σε αυτές!
Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο, είχαν έλεγχο και κατοχή μπάλας και η νίκη τους με σκορ 5-0 ήταν δίκαιη και σχετικά εύκολη.
Τα γκολ
Το σκορ 1-0 θα ανοίξει για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 25’ ο Βαλεντής με σουτ μέσα από την περιοχή.
Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 53’ ο Δήμου με ένα καταπληκτικό συρτό σουτ, από τα όρια της περιοχής δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Α. Παρίση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 60’ ο Αλ. Πολλάτος θα πετύχει το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.
Ο δείκτης του σκορ θα ανέβει ακόμη περισσότερο στο 75’ και στο 4-0 για τους γηπεδούχους με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μπούσι μέσα από την περιοχή.
Το τελικό 5-0 θα «σφραγίσει» στο 78’ και πάλι ο Αλ. Πολλάτος με συρτό σουτ και πάλι μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής ο Δ. Βαλεντής.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Κοκκόσης, Μαρκαντωνάτος, Βαλεντής, Κουμαριώτης, Αποστολάτος, Στεφανάτος, Μινέτος Γ., Μανέντης, Αντωνάτος, Πολλάτος Δημ..
Έπαιξαν και οι:Καμπανός, Χρηστάτος, Κορσιάνος Π., Καπλάνη, Δήμου, Γερασιμάτος, Καππάτος, Πολλάτος Αλ., Μπούσι.
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Παρίσης, Γιακουμάτος, Αραβαντινός Ν., Καλλιμάνης, Λαδάς, Κατσιβέλης, Αντωνάτος, Ρεμούντης, Κούτσης, Τοζάι, Τορομάνι.
Έπαιξαν και οι:Παπαδάτος, Κοντογιαννάτος, Ζησιμόπουλος.
Το φωτορεπορτάζ του αγώνα







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου