Δευτέρα, Μαρτίου 27

Αύριο η Σάμη μαθαίνει τον αντίπαλο της στο κύπελλο Ερασιτεχνών


Ολοκληρώθηκε χθες κάθε εκκρεμότητα σχετικά με την Α’ Σειρά και τους κυπελλούχους  των Ενώσεων ανά την επικράτεια και πλέον έχουμε τον χάρτη με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην Β’.
Μεταξύ αυτών, από χθες και η δική μας Ε.Π.Σ.Κ.Ι., με τον Α.Ο. Σάμης να συνεχίζει στην επόμενη σειρά, που πλέον διοργανώνεται από την Ε.Π.Ο. και να εκπροσωπεί το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
Οι κυπελλούχοι των Ενώσεων έχουν χωρισθεί σε 9 ομίλους, σύμφωνα πάντα με γεωγραφικά κριτήρια και ο Α.Ο.Σ. συμμετέχει στο 7ο, με αυτούς των Ενώσεων:
Κορίνθου με Εθνικό Ξυλοκάστρου, Αχαΐας με Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, Ηλείας με τον ιστορικό Πανηλειακό, Ζακύνθου με τον Α.Ο. Κατασταρίου και Μεσσηνίας με την επίσης ιστορική Καλαμάτα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής, μετά την ολιγοήμερη παράταση που είχε δοθεί, έληξε και μάλιστα αύριο Τρίτη 28/3 θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση, στα γραφεία της Ε.Π.Ο..
Η έναρξη των αγώνων έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 5/4, για όσες ομάδες φυσικά δηλώσουν συμμετοχή, αφού δεν είναι υποχρεωτική.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 7 αγωνιστικές ως εξής:
1η αγωνιστική : Τετάρτη 05-04-2017
2η αγωνιστική : Τετάρτη 12-04-2017
3η αγωνιστική : Τετάρτη 19-04-2017
4η αγωνιστική : Τετάρτη 26-04-2017
5η αγωνιστική : Τετάρτη 03-05-2017
6η αγωνιστική : Τετάρτη 10-05-2017
7η αγωνιστική : Σάββατο 20-05-2017 (Τελικός Αγώνας)
Τελικός αγώνας
Οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών αγώνων θα συμμετέχουν στον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή της Ε.Π.Ο.. 
Το bonus του νικητή

Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2017/2018, εφόσον δεν είναι πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας Ε.Π.Σ. 
Αν είναι πρωταθλήτρια, τότε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία προβιβάζεται η φιναλίστ της διοργάνωσης, εφόσον και αυτή δεν είναι πρωταθλήτρια της ανώτερης κατηγορίας της οικείας Ε.Π.Σ. 
Σε κάθε άλλη περίπτωση η ειδική αυτή διάκριση της διοργάνωσης δεν ισχύει, ούτε μεταφέρεται σε άλλη ομάδα, πλην των δύο φιναλίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου