Κυριακή, Μαΐου 7

Ο ΑΣΚ είναι παλικάρι! Μεγάλη εμφάνιση και νίκη στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η επί του Αίολου Αγυιάς!

Η ομάδα της Κεφαλονιάς μείωσε σε 2-1 και φέρνει την σειρά στο Αργοστόλι!
Μια παλικαρίσια νίκη, μία νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» στην υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η, πέτυχε σήμερα ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας τον Αίολο Αγυιάς με 70-65.
Πλέον, ο ΑΣΚ μείωσε την σειρά σε 2-1 στις νίκες και βάζει στο… καράβι τον Αίολο για να τον φέρει στην Κεφαλονιά, για το επόμενο παιχνίδι της σειράς που θα γίνει στο Αργοστόλι την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 2 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».
Και για να το καταφέρει αυτό, χρειάστηκαν πολλά αποθέματα ψυχικής δύναμης και συγκέντρωσης από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Φίλιππος Ροδόπουλος.
Καθοριστικός ο Λιάκος
Καθοριστική συμβολή στην μεγάλη νίκη του ΑΣΚ είχε ο Αντώνης Λιάκος, ο οποίος και ενώ το σκορ ήταν 65-63 υπέρ της ομάδας της Αγυιάς πέτυχε τρίποντο και λίγο αργότερα ευστόχησε σε δυο βολές οδηγώντας τον ΑΣΚ σε ένα σερί 7-0 (οι άλλοι δύο πόντοι από τον Μπαχό επίσης με βολές), στα τελευταία δευτερόλεπτα!
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή γι’ αυτή την σπουδαία επικράτηση στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Διαιτητές: Παναγιώτου – Καρακάσης
Δεκάλεπτα: 15-18, 29-37, 44-49, 65-70
ΑΣΚ (Φίλιππος Ροδόπουλος): Λιάκος  8 (1), Καβαλλιεράτος 5, Θεοδωράτος 9 (1), Μπαχός 13 (1), Ακτύπης 17 (1), Γιαννάτος 6 (2), Τραυλός 5 (1), Καραπέτσας 2, Μουικης Γιάννης 2, Βαλλιανάτος 3, Χρηστάτος, Μητρόπουλος.
Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος
Νίκη με 20-0 άνευ αγώνα τα μίνι επί του ΝΕΟΛ
 
Πριν καν… ξεκινήσει έληξε στο Αργοστόλι το Κεφαλονίτικο ντέρμπι στα τμήματα μίνι, ανάμεσα στον ΑΣΚ και τον ΝΕΟΛ για την 3η αγωνιστική του τουρνουά της ΕΣΚΑ-Η, καθώς η ομάδα του Ληξουρίου δεν κατέβηκε στον αγώνα.
Ο ΑΣΚ πήρε την νίκη με σκορ 20-0 άνευ αγώνα.
Αντί του αγώνα, οι νεαροί αθλητές του ΑΣΚ, προπονήθηκαν με ένα εσωτερικό διπλό!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου