Κυριακή, Μαΐου 14

Νικητής ο Αντ.Καππάτος στον τελικό του Εσωτερικού του Κ.Ο.Α. 2-0 σετ τον Κ. Αντωνάτο


Ολοκληρώθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις τένις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το εσωτερικό πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Κεφαλληνιακός όμιλος αντισφαίρισης, με τη διεξαγωγή του μικρού και μεγάλου τελικού.
Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, νικητής αναδείχθηκε ο Σπ. Μαγουλάς που νίκησε τον Νίκο Μοντεσάντο 2-0 σετ (7-5, 6-1) και κατετάγη 3ος στην γενική κατάταξη.
Στη συνέχεια στον μεγάλο τελικό ο Αντώνης Καππάτος, επικράτησε του Κωστή Αντωνάτου με 2-0 σετ (6-4, 6-1), με τον πρώτο να καταλαμβάνει την 1η θέση της γενικής κατάταξης και τον δεύτερο την τρίτη. Τέταρτος κατετάγη ο Νίκος Μοντεσάντος.
Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και ο κόσμος που είχε κατακλύσει τις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου καταχειροκρότησε και τους τέσσερις σπουδαίους αθλητές μας.
Την διοργάνωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Κ.Ο.Α. κ. Γ. Βινιέρης, ο οποίος ευχαρίστησε το κόσμο για την παρουσία του και τους αθλητές για το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν.
Στη συνέχεια ένα μικρό χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΔΗΕ κ. Άγγελλος Κωνσταντάκης ο οποίος υποσχέθηκε βοήθεια και βελτίωση των γηπέδων, ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων που έρχονται από τον Κ.Ο.Α.
Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος κ. Σάκης Βούτος, ο οποίος έβγαλε και ειδήσεις.
Συγκεκριμένα τρεις σπουδαίες διοργανώσεις που αναμένονται από τον όμιλο.
1.   15-16 Ιουλίου με το εντυπωσιακό πρωτάθλημα Juniors ηλικιών 10-12-16 ετών.
2. 26-31 Ιουλίου το βαθμολογούμενο πρωτάθλημα του ομίλου «Κεφαλόνια open», με χρηματικό έπαθλο και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
3.   31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου το πρωτάθλημα βετεράνων με ανάθεση του ΣΒΑΕ, με τον Κ.Ο.Α. να έχει πολλά IBENT για την προώθηση και προβολή του νησιού μας και του τουρισμού!
Εμείς να συγχαρούμε τον δραστήριο όμιλο του Κ.Ο.Α. και να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες στα μέλη και τους αθλητές του.
Τέλος πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές των κυπέλλων στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο τελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου