Τετάρτη, Μαΐου 17

Έσπασαν το... ρόδι τα Διλινάτα 5-2 την Εικοσιμία


Ολοκλήρωσαν τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις Διλινάτα – Εικοσιμία, σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, κλείνοντας την σειρά με έναν όχι ιδιαίτερα καλό τρόπο, αφού δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να κάνουν ιδιαίτερη την παρουσία τους και βρέθηκαν πολύ νωρίς, μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου.
Έτσι θα λέγαμε έβαλαν ένα τέλος στο μαρτύριο τους και ας ελπίσουμε ότι, με περισσότερες εμπειρίες, μέσα από τα λάθη τους, θα προετοιμαστούν κατάλληλα για την επόμενη χρονιά.
Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, που δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να προσπαθούν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, ήταν καλό με τα Διλινάτα να σπάνε το... ρόδι και να παίρνουν επιτέλους την 1η τους νίκη και βαθμούς στη σειρά, επικρατώντας με σκορ 5-2.

Η Εικοσιμία, σε ένα ακόμη παιχνίδι, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον μέτριο εαυτό της, με αποτέλεσμα να κλείσει μια χρονιά, καθόλου ευχάριστα και επιτυχημένα, σύμφωνα με την αξία της και αυτά που έχει δείξει στο παρελθόν!
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη φάση θα είναι για τους φιλοξενούμενος στο 20’, όταν ο Πετεινάτος θα αποκρούσει το σουτ του Δήμου και στην επαναφορά της μπάλας ο Α. Πολάτος θα την στείλει άουτ.
Ένα σουτ από τον Αντ. Κορσιάνο στο 21’, αποκρούεται από τον Πετεινάτο στην δεξιά του γωνία.
Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν το προβάδισμα, θα χαθεί στο 25’ με τον Φ. Τζωρτάζατο, να αστοχεί από την μικρή περιοχή στο πλασέ του, μετά από την ατομική ενέργεια του Δημ. Πολλάτου.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0, με κεφαλιά του Χαραλαμπόγλου στο πρώτο δοκάρι, ο οποίος θα προλάβει την έξοδο το Κουστουμπάρδη, στο κόρνερ του Εμιλιάνο.
Ένα σουτ του Φωτ. Τζωρτζάτου στο 33’ θα στείλει την μπάλα να περάσει, λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι το Κουστουμπάρδη.
Στο 33’ ο Εμιλιάνο, με μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από το κέντρο, θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουστουμπάρδη για το 2-0!
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι με τον ίδιο σκόρερ θα πετύχουν το 3-0. Συγκεκριμένα ο Δημ. Πολλάτος θα βρει στην περιοχή τον Εμιλιάνο και αυτός με ωραίο σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Ο Δημ. Πολλάτος στο 36’ με σουτ, θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Κουστουμπάρδη.
Αυτές ήταν οι φάσεις στο πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και στο 50’ ο Εμιλιάνο με έξυπνη κάθετη πάσα θα βρει στην περιοχή τον Γ. Τζωρτζάτο, αυτός θα κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα περνάει άουτ, λίγο πάνω από την εστία.
Η Εικοσιμία θα μειώσει το σκορ στο 59’ σε 3-1, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπούσι και ενώ η μπάλα βρίσκει στα σώματα των αμυντικών, γεγονός που θα ξεγελάσει τον Πετεινάτο και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του.
Στο 63’ το σκορ θα γίνει 4-1 για τους γηπεδούχους με χατ τρρικ του Εμιλιάνο, ο οποίος κερδίζει τις κόντρες στην περιοχή και με ένα δεξί σουτ στέλνει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα το Κουστουμπάρδη.
Ο Π. Κορσιάνος στο 67’ θα πιάσει το σουτ, εκτός περιοχής, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι, αφού θα φύγει λίγο άουτ, από αριστερό δοκάρι του Πετεινάτου.
Τα γκολ έπεφταν βροχή στα Φαρακλάτα, σαν την θύελλα που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο γήπεδο, και στο 68’ ο Αποστολάτος βρίσκει στην περιοχή τον Αλ. Πολλάτο, ο οποίος με αριστερό σουτ μειώνει το σκορ στο 4-2.
Στο 75’ ο Δημ. Πολλάτος θα σταθεί και πάλι άτυχος, αφού θα δει την μπάλα στο σουτ που επιχειρεί, για δεύτερη φορά στο παιχνίδι να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουστουμπάρδη.
Όμως στο 82’ θα σταθεί πιο τυχερός και θα πετύχει το τελικό 5-2 της ομάδας του, όταν μετά την ατομική του ενέργεια, θα πιάσει το δυνατό αριστερό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Ρέτζι Γκόνι), Πετεινάτος, Κατσούρης, Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου (46’ Αναλυτής), Τζωρτζάτος Γερ. (70’ Τανουσάι), Βαγγελάτος, Εμιλιάνο, Πολλάτος Δημ., Τζωρτζάτος Φωτ., Χασάι (46’ Δρόσος).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Δήμου (65’ Αντωνάτος), Κουμαριώτης, Καμπανός, Καππάτος, Κορσιάνος Α., Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (80' Μακρής), Μανέντης (65’ Π. Κορσιάνος), Καπλάνι, Αποστολάτος. 
Φώτο από τον αγώνα












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου