Τρίτη, Μαΐου 9

Μεγάλο παιχνίδι αύριο στο Κλειστό με τον Α.Σ.Κ. να περιμένει την στήριξη μας

Παρά το ακατάλληλο της ώρας, όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας, που εκείνη την ώρα θα έχει τον χρόνο του ελεύθερο, θα πρέπει να παραβρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των παικτών του Φ. Ροδόπουλου, απέναντι στον Αίολο Αγυιάς.
Το παιχνίδι είναι το δεύτερο της σειράς και η ομάδα μας, που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα playoffs του πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., την προηγούμενη αγωνιστική... έσπασε την έδρα του αντιπάλου της και θέλει να πετύχει το 2-2 για να πάει στην Πάτρα να διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Α.Σ. Κεφαλονιά ξεκίνησε με ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ και έχει να καλύψει δυο ήττες από την κανονική περίοδο, μιας και αυτές μεταφέρονται σε αυτή την σειρά.
Οι άνθρωποι της Κεφαλονίτικης ομάδας, ο προπονητής Φ. Ροδόπουλος, αλλά και οι αθλητές της, καλούν τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να παραβρεθεί στο Κλειστό, αύριο το μεσημέρι και να γίνει ο τρίτος παίκτης της.... σπρώχνοντας την, ένα βήμα πριν την ανατροπή!
Καλή επιτυχία στον Α.Σ. Κεφαλονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου