Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Επέστρεψε στο νησί ο Β. Γαλιατσάτος... Θερμή υποδοχή για τον παγκόσμιο και Ευρωπαίο αρσιβαρίστα (Εικόνες)

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε πριν από λίγο στην Κεφαλονιά, από το Κόσοβο και το Πανευρωπαϊκό εφήβων, ο δικός μας «γίγαντας» Βαγγέλης Γαλιατσάτος.
Ο Βαγγέλης που την περασμένη Παρασκευή, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, έσφιξε τα δόντια και με καταπληκτικές προσπάθειες κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί το βάθρου και στην 1η θέση της Ευρώπης στην κατηγορία του.
Μάλιστα ο Βαγγέλης που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ, μετά από αυτή του την επιτυχία, κέρδισε θέση για τους Ολυμπιακούς αγώνες των νέων που θα γίνουν στο  Μπουένος Άιρες τον Οκτώβρη του 2018.
Και δεν είχε περάσει πολύ καιρός από την κατάκτηση του δις «ασημένιου» μεταλλίου στην Ταϊλάνδη, «ζευγαρώνοντας» έτσι, μέσα στην ίδια χρονιά, πολύ νωρίς τις επιτυχίες του. Επιτυχίες για αρχή μιας, και το μέλλον φαίνεται δικό του και περιμένουμε αυτό το μεγάλο ταλέντο να δοξάσει την Ελλάδα και την Κεφαλονιά μας, στα πέρατα του κόσμου!
Ένα κομβόι από αυτοκίνητα και μηχανές συνόδευσε τον Βαγγέλη στην είσοδο της κεντρικής πλατείας Αργοστολίου όπου στήθηκε ένα μικρό γλέντι....  και αυτό ήταν το σωστό, για τον Παγκόσμιο και Ευρωπαίο για δεύτερη φορά πρωταθλητή άρσης βαρών.
Εκεί είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και η οικογένεια του Βαγγέλη (πατέρας, μητέρα, αδέλφια, παππούδες, γιαγιάδες) που τον στηρίζουν και είναι δίπλα του κάθε στιγμή.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους και το «χρυσό» παιδί της Κεφαλονιάς και της Ελληνικής άρσης βαρών, σε πελάγη ευτυχίας, αγκαλιά με την "γαλανόλευκη", δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Δάκρυα χαράς, ικανοποίησης και ενός μεγάλου ευχαριστώ σε όλους!
Στην υποδοχή έδωσε το παρόν και ο βετεράνος παγκόσμιος πρωταθλητής Σάββας Καππάτος.
Αμέσως μετά, ο Βαγγέλης και ο προπονητής του, Νίκος Γαλιατσάτος, έκαναν δηλώσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε. (θα ανέβουν αργότερα σε video).
Εμείς να ευχηθούμε στον Βαγγέλη Γαλιατσάτο, να είναι υγιής και η συνέχεια να του φέρει πολλά χρυσά, στις μεγάλες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος στη συνέχεια.
Εικόνες από την άφιξη και την υποδοχή του Βαγγέλη Γαλιατσάτου































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου