Σάββατο, Νοεμβρίου 4

Μεγάλη νίκη τα Φωκάτα 1-0 την Σάμη στον Καραβόμυλο.... Αφιερωμένη εξαιρετικά στον τραυματία Μπόνι


Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, τα Φωκατα κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στον Καραβόμυλο, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.
Αντίθετα η Σάμη δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο (βαθμολογικά) από το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα, που για ένα ακόμη παιχνίδι έδωσε βροντερό παρών.
Στα αγωνιστικά είχαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, αρκετά νεύρα εκατέρωθεν και πολλές διακοπές, κάτι που δεν βοήθησε να βρουν ρυθμό οι δυο ομάδες.
Έτσι τα Φωκάτα, βρίσκοντας σκορ νωρίς, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, παίρνοντας μια σημαντική από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης, νίκη.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6’ η Σάμη θα γίνει απειλητική, όταν ο Αμούργης θα κάνει μια από τις γνωστές του κούρσες, από δεξιά και θα σεντράρει, με τον Μωραΐτη να πιάνει το σουτ και την μπάλα, μετά από κόντρα να καταλήγει κόρνερ.
Στο 13’ θα έρθει το γκολ για τα Φωκάτα, παγώνοντας τον Καραβόμυλο.
Συγκεκριμένα μετά από μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Παπαδάτος προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καβαλλιεράτου και πετυχαίνει το 0-1.
Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου καθώς δεν θα υπάρξουν άλλες αξιόλογες φάσεις.
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη υποψία ευκαιρίας θα έρθει στο 70’, έπειτα από ένα χλιαρό σουτ του Αμούργη.
Στο 75’ έχουμε την πολύ καλή προσπάθεια του Νικολοβιένη, με το σουτ όμως που πραγματοποιεί να καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του Μαρκαντωνάτου.
Στο 82’ αντεπίθεση για τα Φωκατα, με τον Καβαλλιεράτο να πραγματοποιεί ωραία απόκρουση στο συρτό σουτ του Γκέκα, διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Έτσι το 0-1 θα είναι και το τελικό σκορ.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Κ. Πίππος), Καβαλλιεράτος, Φωτόπουλος, Παπαδημάτος, Βιτωράτος, Αράπογλου (Καβαλλιεράτος), Μωραΐτης, Παπαθεοδωρόπουλος (Νταούτι), Νικολοβιένης, Βλασσόπουλος (Ζαχαράτος), Περιβολάρης, Αμούργης.
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Μαρκαντωνάτος, Τανουσάι, Σελένιτσα, Αδηλίνης, Μαρκάτος Σ., Αραβαντινός, Λογκόνης, Τριανταφυλλίδης, Αποστόλου (Γκεκας), Γεροκωνστάντης (Τσιγαρίδας), Παπαδάτος (Tοζάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου