Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Σημαντική ισοπαλία για τον Εθνικό 2-2 με τους Πρόννους στα Τζαννάτα


Γκέλαραν στο σημερινό τους αγώνα στα Τζαννάτα οι Πρόννοι, μετά την ισοπαλία που τους υποχρέωσε, ο πολύ καλός και σήμερα Εθνικός Κεφαλονιάς.
Αποτέλεσμα να πέσουν από την κορυφή, αφού πλέον ισοβαθμούν με τα Διλινάτα.
Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με λίγες φάσεις, πολύ αγωνία και τέσσερα γκολ οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο.
Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Τζαννάτων σε μαύρο χάλι, εκτός από το ότι δεν μπορεί μια ομάδα να παίξει μπάλα, γίνεται και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έλεγχαν τον ρυθμό και κρατούσαν μακριά από την εστία τους τον οποιοδήποτε κίνδυνο.
Στο δεύτερο και με το υπέρ τους 2-0 μπήκαν χαλαρά και υποχώρησαν με αποτέλεσμα να δώσουν χώρο στον Εθνικό, ο οποίος πλέον ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και το έλεγχο του αγώνα, πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε.
Φάσεις και γκολ
Στο 10’ θα έχουμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Στάβερης θα βγάλει την σέντρα από αριστερά για τον Αθ. Τραυλό, με το σουτ του τελευταίου στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Αραβαντινού.
Στο 36’ Κουρκουμέλης Σπ. – Μοντεσάντος θα αλλάξουν την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και τον τελευταίο να κάνει ένα εντυπωσιακό τεχνικό σουτ που θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας των φιλοξενουμένων για το 1-0.
Μετά από 4’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν και το δεύτερο τέρμα τους και το 2-0 με πολύ ωραίο σουτ του Στάβερη, μέσα από την περιοχή και δεξιά, ύστερα από κάθετη πάσα του Ζαρνακούπη.
Με αυτό το 2-0 οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια και τους γηπεδούχους με ένα σοβαρό προβάδισμα νίκης που τελικά δεν κατάφεραν να συντηρήσουν και το τελικό 2-2 ήρθε φυσιολογικά.
Η πρώτη προειδοποίηση θα έρθει από τους φιλοξενούμενους στο 60’, όταν ο Αναλυτής μόνος μέσα στην περιοχή θα κάνει ένα χλιαρό πλασέ που θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του Παπαβασιλείου, σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 73’ Κατσιβέλης – Αναλυτής αλλάζουν εξαιρετικά την μπάλα και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου για τη μείωση και το 2-1.
Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο Εθνικός που πατούσε καλύτερα,  στο 78’ με τον Λαλάι θα φύγει στην κόντρα από δεξιά, θα μπει περιοχή και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου «παγώνει» τα Τζαννάτα πετυχαίνοντας το 2-2 για τον Εθνικό.
Τέλος στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Περαματζής που είχε ωστόσο περάσει στο παιχνίδι θα φύγει επικίνδυνα στην κόντρα, όμως προτιμάει το μακρινό πλασέ που στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Έτσι οι ομάδες στο τέλος μοιράστηκαν τους βαθμούς, που για τους φιλοξενούμενους είναι «χρυσάφι», αντίθετα με τους γηπεδούχους που ο βαθμός αυτός μπορεί να τους κοστίσει στη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καλογηρά και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σπαθής (88’ Μπάμπης), Κουρκουμέλης Αλ., Κουρκουμέλης Χρ., Μπεσλίκας (80’ Αναγνώστης), Κατσιλίδης (60’ Περαματζής), Ζαρνακούπης, Τραυλός Αθ., Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος Στάβερης (67’ Κουρκουμέλης Κυρ.).
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Αραβαντινός-Λιανός, Συριάτος (51’ Φαρακλός), Σιμωτάς Ι., Κατσιβέλης, Αντωνάτος (70’ Τορομάνι), Σινάι, Μαυροειδής, Γαβαλάς, Αναλυτής, Ρεμούντης, Λαλάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου