Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Επανήλθε στις νίκες ο Πυλαριακός 5-1 τον Ηρακλή Πρόννων


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας ο Πυλαριακός επικράτησε του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 5-1 και συνεχίζει αγκαλιά στην κορυφή με την Εύγερο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ουσιαστικά το «καθάρισαν» μόλις στο 9’, όταν το σκορ θα γίνει 3-0 υπέρ τους. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την υπεροχή και με αυτό το 3-0 πήγαν το παιχνίδι όπως ήθελαν.
Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αυτοί καλύτερα, ισορρόπησαν και κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, μείωσαν σε 3-1, ενώ στο 4-1 είχαν χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σακελαρίου και έστειλε την μπάλα άουτ! Επίσης είχαν και ένα δοκάρι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αλλάξουν περισσότερο την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο.
Τα γκολ
Μόλις στο 2’ οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν το προβάδισμα. Ο Γρηγοράτος θα φύγει στην κόντρα από δεξιά και θα βγάλει δυνατή συρτή σέντρα στο πέναλτι, εκεί ο Φάντης με ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση θα νικήσει το Κρητικό και θα πετύχει το 1-0.
Μετά από 4’ θα έρθει και το 2-0 για την ομάδα του Κ. Βιτωράτου όταν ο Γρηγοράτος θα βγει στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, θα μπει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για δεύτερη φορά.
Με τη συμπλήρωση 9’ αγώνα, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 3-0. Ο Καππάτος βγάζει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή για τον Φάντη, αυτός θα γυρίσει στο ύψος του πέναλτι για τον Νικολοβιένη και ο τελευταίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κρητικού.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο, όπως προαναφέραμε οι φιλοξενούμενοι θα μπουν πιο δυνατά και θα καταφέρουν στο 68’ να μειώσουν σε 3-1 με τον Καχρίλα να εκμεταλλεύεται την λάθος απομάκρυνση των αμυντικών, θα εκμεταλλευθεί την κόντρα και με κοντινό πλασέ θα μειώσει για την ομάδα του.
Το 4-1 θα πετύχει ο Φάντης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι στο 70’, ύστερα από την παράλληλη σέντρα από δεξιά του Καβαλλιεράτου, με πολύ ωραίο και πάλι σουτ στην κίνηση του ποδοσφαιριστή του Πυλαριακού.
Το τελικό 5-1 για την ομάδα από την Πύλαρο θα πετύχει στο 89’ ο Καβαλλιεράτος με κοντινό πλασέ, ύστερα από την πάσα του Ν. Σταμούλη από αριστερά.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Ε. Μενεγάτο
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Πάπα Ο., Καππάτος, Ποταμιάνος, Σπαθής, Σολδάτος (Μιχελής), Νικολοβιένης, Γρηγοράτος (Καβαλλιεράτος), Φάντης, Σταμούλης Ν., Πάπα Ρ. Γασπαρής Α.), Τουλάτος.
Ηρακλής:(Κ. Βανδώρος), Κρητικός, Μηλιαρέσης, Xhelay, Ρασσιάς Γ., Τότολος (Καμπίτσης), Μέριανος (Μετσάι), Καχρίλας, Στάβερης, Ζήσος (Θεοδωράτος), Σακελαρίου, Διαμαντάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου