Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Με φόντο την 4αδα Έρυσσος - Εθνοφρουρός 3-0


Με νίκη συνέχισε την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας ο Α.Ο. Ερύσσου, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, απέναντι στον ουραγό Εθνοφρουρό, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά σε θέση 4αδας, εκμεταλλευόμενος και το ρεπό του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 2018Η ομάδα του Γκ. Ρέτσι βρήκε μπροστά της έναν πολύ διαφορετικό αντίπαλο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει στα μισά στου πρωταθλήματος και σίγουρα δεν ήταν από τα πιο εύκολα φετινά της απογεύματα το σημερινό.
Ο Εθνοφρουρός που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, επιτέλους κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με ενδεκάδα με αποτέλεσμα να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Μάλιστα στο 0-0 είχε και δοκάρι. Δοκάρι επίσης είχαν και οι γηπεδούχοι.
Φάσεις και γκολ
Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ θα χάσουν οι γηπεδούχοι στο 12’, όταν ο Παρασκευόπουλος θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα αποκρούσει το πέναλτι του Δρόσου.
Στο 33’ ο Μοσχονάς εκτελεί το φάουλ που φέρνει την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, εκεί θα πεταχτεί ο Πετρόπουλος και με ωραία κεφαλιά θα πετύχει το 1-0 για την ομάδα του.
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και στο 76’, ο Δρόσος με ωραία κάθετη πάσα θα βγάλει τον Παππά, απέναντι από τον Παρασκευόπουλο, με τον τελευταίο να αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος ποδοσφαιριστής να την στέλνει με πλασέ στα δίχτυα, για το 2-0 των γηπεδούχων.
Νέα κάθετη πάσα, αυτή την φορά από τον Πετρόπουλο στο 89’, που θα βρει τον Μπάλα πίσω από την πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, που δεν αστοχεί στο τετ α τετ του με τον Παρασκευόπουλο και γράφει το τελικό 3-0.
Διαιτητής ο κ. Γ. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Ρεπούσης, Καββαδίας Ν. (69’ Γιαννάτος), Πατρίκιος, Μπάμπης, Δρόσος, Παπαλεξάτος (58’ Βαλσαμής), Στεφάνι (58’ Μπάλλας), Παππάς, Μοσχονάς, Πετρόπουλος.
Εθνοφρουρός:Παρασκευόπουλος, Μαμασούλας Α. (70’ Λύτρας), Ντίνι, Γιώργο, Ντόκος, Χανσαμπέλι (70’ λ.τ. Ζαπάντης), Γασπαρινάτος, Τζωρτζάτος Κ., Βασσάλας, Μαμασούλας Ν., Χριστακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου