Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ.... Βραβεύτηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης (Εικόνες)


Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. 
Η βράβευση αφορούσε αθλητές και προπονητές που ξεχώρισαν σε διεθνές επίπεδο και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και προσωπικότητες που βοήθησαν στην προώθηση του στίβου την χρονιά που πέρασε.

Για πρώτη φορά η Κεφαλονιά ήταν παρούσα στην εκδήλωση αυτή, αφού ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Άγγελος Κωνσταντάκης, Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ.
Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί αναγνώριση εκ μέρους της ομοσπονδίας της δουλειάς που γίνεται στην Κεφαλονιά σε επίπεδο διοργανώσεων (Βεργώτεια, Τρίτσεια κ.α), σε επίπεδο υποδομών, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο με τη σταθερά καλή παρουσία των αθλητών και αθλητριών της Γ.Ε.Κ στους αγώνες του ΣΕΓΑΣ.
Η βράβευση αυτή και τα καλά λόγια που ειπώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο μας δίνουν δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά για να ανεβάσουμε τον στίβο της Κεφαλονιάς ακόμα ψηλότερα. 
Εικόνες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου