Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Νίκη για το παιδικό του Α.Σ.Κ. 66-65 την Ζάκυνθο (Εικόνες)


Στο 6Ο παιχνίδι τους και 1ο του β’ γύρου, για την τελική  φάση (final 6) του  Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η  της περιόδου 2017-18, οι παίδες του Α.Σ.Κ. μετά από πολλή καλή εμφάνιση νίκησαν την αντίστοιχη  της Α.Γ.Ε. Ζακύνθου με    65-66 κι έτσι πήραν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στον α’ γύρο αυτής της φάσης. 
Το ματς διεξήχθη σήμερα Σάββατο και ώρα 14.00 μ.μ. και πάλι στο κλειστό γήπεδο της Γαστούνης (μετά από συνεννόηση και κοινή αποδοχή των  δύο ομάδων να διεξαχθούν τα μεταξύ τους παιχνίδια σε ουδέτερο γήπεδο προς διευκόλυνση αμφοτέρων, λόγω των δύσκολων μετακινήσεων τους). 
Τυπικά γηπεδούχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. Έγινε ένα πολύ καλό, δυνατό και ισορροπημένο ματς, όπου οι δύο ομάδες βρίσκονταν πάντα κοντά χωρίς καμιά να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. 
Η  ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. στο μεγαλύτερο μέρος του α’ ημιχρόνου ήταν μπροστά, αλλά η ομάδα του Α.Σ.Κ. κατάφερε να "επιστρέψει" κι έτσι  το ημίχρονο έληξε με ισόπαλο αποτέλεσμα 33-33.                  
Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι δύο ομάδες ήταν κοντά κι εναλλάσσονταν στο σκορ. 
Λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη η Α.Γ.Ε.Ζ. ήταν  μπροστά  65-63. Τελευταία επίθεση και 3’’ πριν το τέλος με μακρινό εύστοχο 3ποντο του Μίλτου Κουράκου, κατάφερε η ομάδα του Α.Σ.Κ. να πάρει την μεγάλη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.
Τελικό σκορ:   Α.Γ.Ε.Ζ  - Α.Σ.Κ.    65-66
Περίοδοι: 20-13, 33-33, 50-54, 65-66
Διαιτητές: Καρπάνος – Λάμπος
Α.Σ.Κ.  (ΜΑΤΙΑΤΟΣ Π.): Ρουχωτάς, Κουράκος 18 (3 τρ), Λιναρδάτος, Σταθάτος 4, Αναγνωστάκης, Βεζυργιαννόπουλος, Βουργίδης Β., Γκαβός 14 (1 τρ), Βαλλιανάτος 2, Βουργίδης Δ., Μανίκας 12 (2 τρ), Χριστοφοράτος 16 .
Έφορος: Γ.Κουράκος 
Εικόνες




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου