Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Δυνατά στο κυνήγι της 2ης θέσης τα Φωκάτα 1-0 τον Εθνικό στο Ληξούρι


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, που διεξήχθη όμως σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με πολλές διαμαρτυρίες, πολλές κίτρινες, 3 κόκκινες και πολλά νεύρα, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, τα Φωκάτα πήραν μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 από τον δυνατό Εθνικό.
Μια νίκη που αφιερώθηκε από όλους στον τραυματία προπονητή της ομάδας Διον. Γαρμπή.
Οι γηπεδούχοι και σε αυτό το παιχνίδι, παρά την καλή του παρουσία πλήρωσαν την «αφλογιστία» των παικτών του στο σκοράρισμα για ακόμη μια αγωνιστική.
Τα Φωκάτα παίζοντας έξυπνα πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον διεκδικούν με πολλές αξιώσεις την 2η θέση της τελικής κατάταξης από τους Πρόννους που κόλλησαν στο «Χ» στον Καραβόμυλο.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν τουλάχιστον να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, αν ήταν πιο εύστοχοι στις φάσεις του 50’ και στο τετ α τετ του Γιακουμάτου με τον Μαρκαντωνάτο που έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και σε αυτή του 75' όταν ο τερματοφύλακας των Φωκάτων θα σώσει την εστία του με διπλή προσπάθεια, πρώτα στο σουτ του Λαλάι, εδώ χρειάστηκε και τη βοήθεια της δοκού και στη συνέχεια στο νέο σουτ του Αναλυτή.
Το γκολ
Στο 35’ σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Αραβαντινού, η μπάλα θα καταλήξει στο β’ δοκάρι στον αμαρκάριστο Αδηλίνη, ο οποίος εντελώς αμαρκάριστος με δυνατή κεφαλιά θα πετύχει το 0-1 της ομάδας του. Ένα τέρμα που αποδείχθηκε «χρυσό» στη συνέχεια.
Έτσι με αυτή τους τη νίκη τα Φωκάτα μπορεί να μην εξασφάλισαν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στα playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία τους, όμως μόνο αν το θελήσουν θα χαθεί αυτή!
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Αραβαντινός, Αραβαντινός Α., Συριάτος (87’ Haxhiay), Σιμωτάς Ι., Κατσιβέλης, Σινάι, Γαβαλάς, Αναλυτής, Ρεμούντης, Λαλάι, Γιακουμάτος.
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Μαρκαντωνάτος, Φωκάς Ε., Λουλάι, Αδηλίνης, Μαρκάτος, Ντουκάι, Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός (78’ Γεροκωσταντής) Βαγγελάτος (48’ Σαλαπάτας), Παπαδάτος (85’ Malshi), Αλεξάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου