Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Βραδιά αστέρων χθες βράδυ στη γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με απόλυτη  επιτυχία, στην καταπληκτική αίθουσα δεξιώσεων Mythos + estiasis στα Τραυλιάτα, η οποία γέμισε ασφυκτικά, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράλληλα με κάποιες βραβεύσεις.
Πραγματικά ήταν μια λαμπερή γιορτή, έργο του προέδρου κ. Θέμη Βαλσαμή, των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και των κοριτσιών της Χρύσας και Ειρήνης.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές που είχαν την ευκαιρία να δουν τις βραβεύσεις τόσο των ομάδων, αλλά και των αθλητών εκτός ποδοσφαίρου για τις τεράστιες επιτυχίες τους σε παγκόσμιο επίπεδο, Β. Γαλιατσάτο και Γ. Λιγνό.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος με τους πατέρες Χαράλαμπο, Βασίλειο και Νικόλαο, ενώ τίμησε με την παρουσία της, την εκδήλωση και η πολιτική ηγεσία του νησιού.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή από τον Μητροπολίτη μας και το πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.
Τυχερός της βραδιάς, αφού σε αυτό έτυχε το τυχερό φλουρί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος, ο οποίος κέρδισε και το αναμνηστικό νόμισμα, της Αρχαίας Κράνης δώρο της Ένωσης.
Μεταξύ των άλλων διακρίναμε την  Βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Δημάρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση, τους αντιπεριφερειάρχες Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα και Τουρισμού της Π.Ι.Ν. κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, την Π.Σ. κ. Σ. Πεφάνη, τους αντιδήμαρχους τουρισμού κ. Β. Κεκάτο, Λειβαθούς κ. Ηλία Κουρκουμέλη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκο Ανουσάκη, τους Δ.Σ. κ.κ. Σπύρο Σαμούρη, Δ. Αραβαντινό, Νίκο Σκλάβο, Αντ. Γεωργόπουλο τον καθηγητή διαιτησία και παρατηρητή Super league κ. Γεράσιμο Μαζαράκη και πολλούς άλλους.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας κ. Αρ. Κουλούρης και ο καθηγητής διαιτησίας κ. Χρ. Μάνθος.
Παρών στην γιορτή και ο πρώην αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και τέως πρόεδρος της Ένωσης κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.
Φυσικά υπήρχαν αρκετοί χαιρετισμοί, μετά το καλωσόρισμα και τον μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, από τον πρόεδρο Θέμη Βαλσαμή και πολλές ευχές από όλους για μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους πρωταθλητές της περασμένης περιόδου, στους σκόρερ, στα παιδιά των μικτών, σε Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται και τιμούν την Κεφαλονιά, εκτός νησιών και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, Γ. Λιγνό και Βαγγέλη Γαλιατσάτο, την μικτή Νέων για την κατάκτηση του Πανιόνιου τουρνουά 2017, στους αριστούχους μαθητές των μικτών μας και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, ανδρική ομάδα Ποδοσφαίρου Άμμου 2017, Α.Ο. Κεφαλληνία.
Αναλυτικά οι βραβεύσεις στην γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ήταν οι παρακάτω:
1) Οι Πρωταθλητές 2016-2017
Α΄ Κατηγορία:Α.Ο. Παλληξουριακός
Β΄ Κατηγορία:Α.Ο. Πρόννοι
2) Οι πρώτοι σκόρερ:
Α΄ Κατηγορία:Πολλάκης Γεράσιμος
Β΄ Κατηγορία: Βαλεντής Άγγελος
ΚΥΠΕΛΛΟΥ:Βουκελάτος Ιωάννης
3) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ.
1) Σακκάτος Γεώργιος, 2) Αντωνίου Φίλιππος, 3) Σπαθής Γεράσιμος, 4) Συριάτος Μιχάλης, 5) Καππάτος Αριστείδης, 6) Τριανταφύλλης Άγγελος, 7) Παπαναστασάτος Χρήστος, 8) Καλαφάτης Ελευθέριος-Παναγιώτης, 9) Μπαλάσκας Παναγιώτης, 10) Κουρκουμέλης Χρήστος – Γεράσιμος, 11) Γεωργόπουλος Διονύσιος, 12) Γιαννάτος Αντώνιος, 13) Κατερέλος Φώτιος, 14) Καμπίτσης Ιωάννης, 15) Κονδάκης Δημήτριος, 16) Λαζαράτος Σπύρος, 17) Κουρκουμέλης Αιμίλιος, 18) Μαγδαληνός Δημήτριος, 19) Παπαδάκης Γεράσιμος, 20) Παπαδάκης Παντελεήμων, 21) Τανουσάι Νικόλα
4) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2016-2017:
Παίδων:Πρέντζας  Θεόδωρος,  Μουρελάτος Χαράλαμπος, Σακκάτος Αθανάσιος,Τζωρτζάτος Αλέξανδρος.
Νέων: Καμπανός Ευθύμιος, Τρίκαρδος Κωνσταντίνος, Προσαλέντης Γεώργιος.
5) Η Μικτή Ομάδα των Νέων, Πρωταθλήτρια του 2ου Τουρνουά Ιονίων Νήσων
6) Ο Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, Πρωταθλητής Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών Άμμου 2017.
7) Ο Γαλιατσάτος Ευάγγελος, για τις Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές επιτυχίες του στην Άρση Βαρών
8) Ο Γεράσιμος Λιγνός, για τις επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Swimming 2017
Τέλος έγινε και η απονομή των πτυχίων στους νέους διαιτητές των Σχολών Διαιτησίας της Ένωσής μας.
Συγχαρητήρια σε όλους με τις ευχές μας για καλή με υγεία και επιτυχίες χρονιά.
Σημείωση Sportsthea:Ένα τεχνικό πρόβλημα αφαίρεσε την αρχική μας ανάρτηση για την γιορτή και την αναδημοσιεύουμε εκ νέου σήμερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου