Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Άνετη νίκη για τα Φωκάτα επί των Ομαλών στις Κεραμειές


Εύκολα, όπως αναμενόταν τα Φωκάτα ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Ομαλών, μετά τη νίκη τους με σκορ 7-0, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές σε αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Το παιχνίδι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη κριτική, αφού οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τα Ομαλά.
Έτσι ήρθε φυσιολογικά αυτό το 0-7 και σίγουρα τα λέει όλα.
Με τη νίκη τους αυτή τα Φωκάτα όχι μόνο σταθεροποιήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά εκμεταλλευόμενοι τις απώλειες βαθμών των άλλων ομάδων που διεκδικούν 4αδα, την διεύρυναν κιόλας.
Από την άλλη η ομάδα του Αγίου δύσκολα πλέον θα αποφύγει το μοιραίο, εκτός και αν στις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές έρθουν τα πάνω – κάτω! Όμως όσο ζουν ελπίζουν!
Να αναφέρουμε ότι τα Φωκάτα είχαν και ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Αδηλίνη, μετά το κόρνερ του Λουλάι.
Τα γκολ
Στο 16’ η ομάδα της Λακήθρας θα πάρει το προβάδισμα 0-1 με ωραία προσπάθεια από δεξιά του Αλεξάτου και πλασέ.
Το 0-2 στο 21’ θα προέλθει από αυτογκόλ των τυπικά γηπεδούχων και συγκεκριμένα του Τσουραμάνη, στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, μετά την παράλληλη πάσα από αριστερά του Βαγγελάτου.
Και το 0-3 θα είναι αυτογκόλ, αφού ο Κόρμαλης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του στην παράλληλη πάσα από δεξιά του Αλεξάτου.
Με αυτό το 0-3 θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ, όμως το θέαμα έπεσε αρκετά.
Στο 75’ μετά την ωραία κάθετη του Αποστόλου ο Γκέκας δεν αστοχεί στο τετ α τετ του με τον Παπαστεργίου και πλασάρει για το 0-4.
Ο Αδηλίνης στο 80’ θα είναι ο σκόρερ του 0-5 των Φωκάτων με κοντινό πλασέ, ύστερα από την παράλληλη πάσα του Τριανταφυλλίδη.
Στο 81’ ο Αποστόλου θα βρει με ωραία κάθετη τον Γεροκωνσταντή και ο τελευταίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου πετυχαίνοντας το 0-6.
Τέλος στο 86’ η ομάδα του Δ. Γαρμπή θα πετύχει το τελικό 0-7, με ωραία ατομική προσπάθεια του Γκέκα με πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και τον φίλαθλο κ. Αντ. Παγουλάτο.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Παπαστεργίου, Μπαζάρογλου (58’ Πούλα), Λαζαράτος, Τσουραμάνης, Χρυσανθακόπουλος, Κόρμαλης (46’ Φωτακόπουλος), Καραντινός-Νεόφυτος, Τσεκέτσι (46’ Σέρρας), Ντάτσι, Τσιγαρίδας, Λυμπεράτος.
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Μαρκαντωνάτος (35’ Λουκέρης), Λουλάι, Μάσλι, Αδηλίνης, Αραβαντινός, Βαγγελάτος, Αλεξάτος (52’ Αποστόλου), Σελενίτσα, Γιαννάτος (46’ Γεροκωσταντής), Παπαδάτος, Τριανταφυλλίδης.
** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου