Παρασκευή, Οκτωβρίου 26

Ντέρμπι ουραγών αύριο Σάββατο στα Φαρακλάτα... Ευκαιρία για την Εικοσιμία για την 1η της νίκη απέναντι στην Λέρνα

Κρίσιμη, όσο και οριακή η 4η αγωνιστική για την Εικοσιμία, η οποία φιλοξενεί σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο στα Φαρακλάτα, την Α.Ε. Λέρνας και επιτέλους, παρά τα σημαντικά προβλήματα της, να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ των 4Χ4 και να πάρει την 1η, όσο και ιστορική της νίκη, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Στον πάγκο της για πρώτη φορά θα έχει τον Μιχάλη Αθηναίο με βοηθό τον Δ. Γαρμπή, οι οποίοι κάλυψαν τις θέσεις των παραιτηθέντων Δ. Ζησιμάτου - Δ. Αδαμόπουλου.
Πίστη στην ομάδα υπάρχει, και μακάρι οι τελευταίες εξελίξεις να οδηγήσουν την ομάδα μας στην πρώτη της επιτυχία.
        
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 5ης αγωνιστικής
1.
Σάββατο 27-10-2018  ώρα:  15:00
ΑΕ Ερμιονίδα – Αστέρας Βλαχιώτη
Βλάχος
Καραθανάσης
Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)
2.
Σάββατο 27-10-2018  ώρα:  15:00
Αμβρυσσέας Διστόμου - Πάμισος
Πουλόπουλος
Χρηστάκος
Κοτζαμανίδης (Πειραιά)
3.
Σάββατο 27-10-2018   ώρα:  14:00
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ε. Λέρνας
Κωστούλας
Παπαδημητρίου
Μάνος (Άρτας)
4.
Σάββατο 27-10-2018   ώρα:  15:00
Α.Ο. Υπάτου - Μανδραϊκός
Ρούσσος
(Κορίνθου)
Ψύλλος (Λέσβου)
Σπηλιώτης (Κορίνθου)
5.
Σάββατο 27-10-2018    ώρα:  15:00
Παναργειακός - Παναρκαδικός
Μαρκαντωνάτος
Πήττας
Καραλής (Ηλείας)
6.
Σάββατο 27-10-2018   ώρα:  13:00
Ασπρόπυργος – Α.Ο. Κατασταρίου
Λεμπέσης
(Πειραιά)
Πετρίδης  (Χίου)
Παγουρτζής (Πειραιά)
7.
 Κυριακή 28-10-2018  ώρα:  15:00
Α.Ε. Πελλάνας - Καλαμάτα
Κατοίκος
Νιδριώτης (Αθήνας)
Πλάκας (Δυτ. Αττικής)
        
Μεγάλη ευκαιρία για την Εικοσιμία, να κάνει την πρώτη της και ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού αύριο Σάββατο 27/10, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, φιλοξενεί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων την Ένωση Λέρνας.
Μια ομάδα που σίγουρα είναι στα μέτρα της και θα λέγαμε ότι ο βίος τους μέχρι τώρα να μοιάζει παράλληλος, μιας και βρίσκονται στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα με το αρνητικό ρεκόρ των τεσσάρων ηττών στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια τους. Φυσικά με "0" βαθμούς και χωρίς να έχουν πετύχει ακόμη κάποιο γκολ.
Ένα ντέρμπι ουραγών, που μπορεί να δώσει τον πρώτον ή τους πρώτους βαθμούς στη μια ή στην άλλη ομάδα.
Στη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε έχουν συμβεί πολλά στη Λειβαθινή ομάδα. Είχαμε κατ' αρχήν την αποχώρηση του τεχνικού team και συγκεκριμένα των Δ. Ζησιμάτου – Δ. Αδαμόπουλου, αλλά και την αποχώρηση ενός εκ των καλυτέρων ποδοσφαιριστών της, του Αλ. Λυκούδη.
Έτσι, με νέο προπονητή, όπως προαναφέραμε, στον πάγκο της, τον Μιχάλη Αθηναίο, βοηθό τον Διονύση Γαρμπή, αλλά και νέο τεχνικό διευθυντή τον Γεράσιμο Μεσοροπιάν, ψάχνει το νέο come back, προκειμένου η ομάδα να έχει στη συνέχεια μια αξιοπρεπή πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ο πρώτος στη μικρή παρουσία του στην ομάδα, κάνει ότι είναι δυνατό να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους πείσει ότι μπορούν να αλλάξουν την άσχημη μέχρι στιγμής εικόνα τους. Μια εικόνα που όπως τους εξήγησε, αδικεί τους ίδιους!
Όπως είναι φυσικό, έχει ρίξει όλο το βάρος στην ψυχολογία (και καλά κάνει), αλλά και στην τακτική, προσθέτοντας την δική του φιλοσοφία για τη νέα αρχή!
Και στην αντίπαλη ομάδα θα λέγαμε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, αφού έχουν και αυτοί τα «δικά» τους.
Τα προβλήματα για τον Μ. Αθηναίο είναι αρκετά, αφού πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα από τα καλύτερα "όπλα" της νέας του ομάδας, τον Αλ. Λυκούδη που μεταγράφηκε επιστρέφοντας στον Παλληξουριακό, αλλά και στον τραυματία τερματοφύλακα Κ. Μωραίτη. Ακόμη εκτός παραμένει λόγω τραυματισμού και ο Μπ. Ντουκάι.
Στα ευχάριστα η πιθανή συμμετοχή στην αποστολή και σίγουρα στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά φέτος, του ακραίου Άγγλου αμυντικού Aj Bannister, που εκδόθηκε τελικά το δελτίο του.
Κατά τα άλλα θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, ώστε η 5η αγωνιστική να είναι μια καινούρια αρχή για την εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, παράλληλα με την κατάκτηση της 1ης νίκης!
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει ο Λ. Κούρος, τεχνικός της Λέρνας και θα παρατάξει και αυτός την ομάδα του στα Φαρακλάτα με μοναδικό στόχο να σταματήσει το αρνητικό της σερί.
Περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, έστω και αν είναι ουραγών, ενώ ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλάι των παικτών και του νέου τεχνικού, προκειμένου να τους βοηθήσουν να σπάσουν την αρνητική κατάρα του 4Χ4!
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, το Σάββατο 27/10 με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι, για συγκοινωνιακούς λόγους.
Διαιτητής ο κ. Αρ. Κωστούλας, με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Παπαδημητρίου και Δ. Μάνο από την Άρτα. 
*** Με την ευκαιρία μια ερώτηση - απορία μας προς την ΚΕΔ..... Αλήθεια δεν υπάρχουν διαιτητές από πιο κοντινές Ενώσεις, ώστε να αποφεύγονται περιττά έξοδα για την Κεφαλονίτικη ομάδα (π.χ. Ηλείας);


        
Η βαθμολογία
1.
Καλαμάτα
4
8 – 0
12
2.
Ασπρόπυργος
4
12 – 1
9
3.
Παναργειακός
4
4 – 3
9
4.
Μανδραϊκός
4
3 – 1
8
5.
Α.Ε. Ερμιονίδας
4
4 – 1
8
6.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου
4
5 – 4
7
7.
Παναρκαδικός
4
7 – 4
7
8.
Α.Ο. Υπάτου
4
5 – 4
6
9.
Α.Ο. Κατασταρίου
4
4 – 2
5
10.
Αστέρας Βλαχιώτη
4
4 – 7
4
11.
Αβρυσσέας Διστόμου
4
2 – 4
2
12.
Πάμισος Μεσσήνης
4
3 – 8
1
13.
Ένωση Λέρνας
4
0 – 6
0
14.
Α.Ο. Εικοσιμίας
4
0 – 16
0
        
Η επόμενη 6η αγωνιστική
(4/11/2018)
α/α
Ομάδα
1.
Αμβρυσσέας Διστόμου - Α.Ε. Ερμιονίδας
2.
Αστέρας Βλαχιώτη - Α.Ο. Εικοσιμίας
3.
Πάμισος - Α.Ο. Υπάτου
4.
Α.Ε.   Λέρνας - Παναργειακός
5.
Μανδραϊκός - Ασπρόπυργος
6.
Παναρκαδικός - Α.Ε. Πελλάνας
7.
Α.Ο. Κατασταρίου - Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου