Κυριακή, Οκτωβρίου 7

Επιτυχημένη η σημερινή "7η γύρα" Αργοστόλι - Ληξούρι

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετές συμμετοχές διεξήχθη σήμερα το πρωί για 7η συνεχή φορά ο αγώνας δρόμου "Γύρα Αργοστόλι – Ληξούρι".
Σε ένα αρχικά άσχημο πρωινό από την προηγηθείσα βροχή, που ανάγκασε πολλούς -ες να αναβάλλουν τη συμμετοχή τους και στη συνέχεια μια ιδανική μέρα για τρέξιμο, δόθηκε η εκκίνηση από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα από την κεντρική πλατεία Π. Βαλλιάνου του Αργοστολίου και οι αθλητές αφού κάλυψαν μια απόσταση 32 Κμ περνώντας από καταπληκτικά μέρη, τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου καταχειροκροτούμενοι από τους παρευρισκόμενους φίλους του δρομικού κινήματος.
Συμμετείχαν συνολικά 80 Αθλητές, εντός και εκτός νησιού.
56 για τα 32 Κμ. και 24 για τα 10 Κμ., ενώ αρχικά είχαν δηλωθεί 75!
Μετά τον τερματισμό έγιναν οι απονομές για κάθε κατηγορία ξεχωριστά, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι νικητές-τριες των 32 Κμ.
Άνδρες
1ος Ροδόπουλος Νικόλαος
2ος Κωνσταντινίδης Κοσμάς
3ος Masimiliano Turco
Γυναίκες
1η Ανδριάνα Βασιλάτου 
2η Φωτεινή Αντώνη 
3ες Ειρήνη Παπαναστασάτου και Γιούλη Κλεφτοσπύρου 
Παράλληλα με τον μεγάλο αγώνα διεξήχθη και αυτός των 10Κμ με ίδια αφετηρία και συγκεκριμένο τερματισμό.
Και εδώ η συμμετοχή ήταν μεγάλη μιας και συμμετείχαν 45 Αθλητές, ενώ είχαν δηλωθεί 45.
Μετά τον τερματισμό και εδώ πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους τρεις πρώτους άνδρες - γυναίκες, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι νικητές-τριες των 10 Κμ.
Άνδρες
1ος Andreis Agostino
2ος Κώστας Κούρος
3ος Γιώργος Κουρούκλης
Γυναίκες
1η Βάνια Σαμόλη 
2η Νόρα Κούρτη 
3η Ρεγγίνα Κοσμετάτου
Παράλληλα με τους αγώνες παραβρέθηκαν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (τμήμα ΑΣΑΕΔ),  οι κ.κ. Κ. Παπασταμάτης και Αν. Παπανδριόπουλος, αφού ο αγώνας ήταν αφιερωμένος σε δυο ήρωες συμπατριώτες μας στρατιωτικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος ο Κ. Πανανάς και ο Γ. Λυκούδης.
Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας, ο αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλης και ο Π.Σ. κ. Σπύρος Σπύρου κ.α.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου