Δευτέρα, Οκτωβρίου 8

«Santorini experience»:Με τη συμμετοχή της σπουδαίας Κεφαλονίτισσας αθλήτριας Διονυσίας Βαλλιανάτου (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου, στη μαγευτική Σαντορίνη,  το «Santorini experience», το κορυφαίο event με 146 συμμετοχές, σε μια ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή στην ανοικτή θάλασσα.
Διοργανωτές ήταν Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media. 
Τελούσε μάλιστα υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) 
Η διαδρομή ήταν 2,4 Km, ενώ έπνεαν άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ.
Δεν πρόκειται για αγώνα, αλλά για μια διοργάνωση χωρίς ανταγωνισμό και χρονομέτρηση.
Στο κορυφαίο αυτό γεγονός για την Σαντορίνη, έλαβε μέρος και η σπουδαία κολυμβήτρια ανοικτής θαλάσσης, Κεφαλλονίτισσα Διονυσία Βαλλιανάτου, η οποία για ακόμη μια φορά μάγεψε με τη συμμετοχή της, τις επιδόσεις αν και λόγω καιρού δεν έπιασε τους χρόνους της, που αυτή την φορά ήταν 1:11:23!
Η αθλήτρια μας δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει την ΔΕΣΦΑ Α.Ε., που είναι ο χορηγός της, αλλά και τον Σύλλογο της τον Ν.Ο. Αργοστολίου, δηλώνοντας παράλληλα ότι «η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια απόλυτη, όσο και πολύ ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή στην ανοικτή θάλασσα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από αυτήν μου τη συμμετοχή. Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια Αλεξία Μωραΐτου που στηρίζει τόσο πολύ την προσπάθεια μου».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου