Κυριακή, Οκτωβρίου 7

Ήττα της Εικοσιμίας που έπαιζε για πάνω από μια ώρα με "9" στον Ασπρόπυργο


Αναμενόμενη, σύμφωνα και με την εξέλιξη, με τις δυο κόκκινες κάρτες και τα δυο πέναλτι του διαιτητή κ. Μαχαίρα, ήττα σήμερα το πρωί στον Ασπρόπυργο για την Εικοσιμία, αφού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα του 8ου ομίλου ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με το βαρύ σκορ των 7-0!
Ήταν μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά από αυτή στα Φαρακλάτα από τον Α.Ο. Υπάτου, η οποία όμως ήρθε φυσιολογικά και πήρε έκταση, από κάποια διαιτητικά και πάλι λάθη, από έναν ανώτερο αντίπαλο, από τα βασικά φαβορί για την άνοδο στην football league, με πολύ γεμάτο και έμπειρο ρόστερ, η οποίοι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 15’ (απ’ ευθείας κόκκινη Κουμαριώτη) και ακόμη μεγαλύτερο στο 25’ με την δεύτερη αποβολή (2η κίτρινη του Μωραΐτη).
Σίγουρα δεν μπορεί να αλλάζει κάτι στο πλάνο της Κεφαλονίτικης ομάδας και του κόουτς Δημ. Ζησιμάτου.
Έτσι το μυαλό όλων πρέπει να είναι από σήμερα κιόλας, στο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την ιστορική Καλαμάτα την προσεχή Κυριακή, όπου η ομάδα με υπομονή και σοβαρότητα δεν πρέπει να χάσει μια νέα ευκαιρία να πάρει τους πρώτους της φετινούς βαθμούς.
Βαθμούς που θα φέρουν εκτός από βαθμολογικό όφελος και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Ασπροπύργου, οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή και ουσιαστικά δεν δυσκολεύθηκαν ιδιαίτερα να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο φετινό τους τρίποντο, το οποίο τους διατηρεί και αυτή την αγωνιστική στην κορυφή!
Η ομάδα μας αν και με «9» προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και η προσπάθεια όλων ήταν συγκινητική, ιδιαίτερα όταν στον αγωνιστικό χώρο πάλευαν εννιά εναντίον 11. Τουλάχιστον ας κρατήσουμε αυτό το γεγονός!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4’ ο διαιτητής κ. Μαχαίρας θα δει πέναλτι την προσπάθεια του Μωραΐτη να επέμβει και συγχρόνως θα δείξει κίτρινη κάρτα στο τερματοφύλακα της Εικοσιμίας την στιγμή που η μπάλα ήταν ήδη εκτός γηπέδου.
Μια απόφαση που έφερε πολλές και δίκαιες διαμαρτυρίες και τον Σταύρου τελικά να ευστοχεί από τα 11 μέτρα βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του 1-0.
Μετά από 2’ η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου, επηρεασμένη από το γεγονός, θα δεχθεί το 2-0, όταν ο Δουκάκης θα βγει στην πλάτη της άμυνας και παρά την προσπάθεια του Μωραΐτη με πλασέ στην κίνηση θα πετύχει το δεύτερο γκολ για τον Ασπρόπυργο.
Στο 15’ σε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Κιρτζιαλίδη από τον Κ. Κουμαριώτη θα φέρει την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Εικοσιμίας, αφού ο Μαχαίρας εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα του σε μια φάση στο κέντρο του γηπέδου.
Νέο πέναλτι στο 25’, δεύτερο σε βάρος της Εικοσιμίας με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μωραΐτη, που παράλληλα θα δει την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη).
Ένα πέναλτι που θα εκτελεστεί εύστοχα με αρκετή καθυστέρηση, λόγω αλλαγής τερματοφύλακα στο 31’ και πάλι από τον Σταύρου για το 3-0.
Στο επόμενο λεπτό ο Σέσα θα αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα στο τετ α τετ του με τον Μίλιτς.
Πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ θα φτάσουν οι φιλοξενούμενοι στο 35’ στην μακρινή έξυπνη λόμπα του Λυκούδη, όμως ο Κατσούλης διώχνει την μπάλα πάνω από την εστία του σε κόρνερ.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» στο 45’ με την κοντινή κεφαλιά του Δημ. Πολλάτου να περνάει ελάχιστα άουτ, σύριζα από το αριστερό «Γ» του Κατσούλη.
Αυτό το 3-0 θα είναι και το αποτέλεσμα για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα μπουν πολύ δυνατά και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα δυο παικτών, παράλληλα με την κούραση των φιλοξενούμενων θα πετύχουν τέσσερα ακόμη τέρματα.
Ο Δουκάκης στο 58’, μετά την παράλληλη συρτή πάσα του Κωσταρά από αριστερά θα είναι ο σκόρερ του 4-0 των γηπεδούχων με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
Στο 60’ ο Μπέλη θα μπει από αριστερά στην περιοχή και θα βρει παράλληλα τον Δουκάκη απέναντι από τον Σέσα και τον τελευταίο εύκολα με πλασέ να πετυχαίνει το 5-0 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.
Σειρά του νεοσυλθώντα Φουρίκη να πετύχει το 6-0 της ομάδας του Γ. Βαζάκα στο 69’ με πλασέ από πολύ κοντά.
Ένα δυνατό σουτ του Σταύρου στο 78’ από τα όρια της περιοχής θα αποκρουστεί με ωραία προσπάθεια από τον Σέσα, που διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Το τελικό 7-0 για τους γηπεδούχους θα γραφεί στο 86’ με δυνατό σουτ του Μίλιτς μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής ήταν ο κ. Ε. Μαχαίρας, με βοηθούς τους κ.κ. Β. Βαξαβανέλλη και Αλ. Χιόνη, όλοι από την Αθήνα.
Οι συνθέσεις
Απρόπυργος:(Γ. Βαζάκας), Κατσούλης, Τσουκαλάς, Πρίκας, Νικολάου (68' Λογοθέτης Φ.), Ζωνάς, Νάκας (61’ Λογοθέτης Α.), Δουκάκης (65’ Φουρίκης), Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλη, Κιρτζιαλίδης (48' Κωσταράς).
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Μωραΐτης, Κουμαριώτης, Μπάμπης (65’ Στεφανάτος), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Λυκούδης, Κορσιάνος (51’ Ζαμπαύτης), Μπούσι (74’ Μανέντης), Ντεντλάλα (29’ Σέσα), Κόμητας, Πολυδωράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου