Δευτέρα, Οκτωβρίου 8

Ο απόηχος της 2ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική και τον 8ο όμιλο....


Δύσκολη η χθεσινή αγωνιστική για τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, Α.Ο. Εικοσιμίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με βαριά ήττα στον Ασπρόπυργο 7-0!
Σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από την αρχή, τα διαιτητικά λάθη και η νέα κακή εμφάνιση σίγουρα φέρνουν προβληματισμό και κάτι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει το κλίμα και κυρίως η πολύ άσχημη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας την Κυριακή το μεσημέρι, η ιστορική και φιλόδοξη φέτος Καλαμάτα, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
Ημέρα γηπεδούχων η 2η αγωνιστική
Πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες στους επτά αγώνες
Τώρα όσον αφορά την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου ξεχωρίζουν οι πέντε άσσοι των γηπεδούχων!
Δυο ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι.
Τελευταία η Εικοσιμία!
Ασπρόπυργος - Παναργειακός - Καλαμάτα στην κορυφή με το απόλυτο 2Χ2!

Σημαντική και εύκολη νίκη για το Καταστάρι 3-0 τον Πάμισο Μεσσήνης.
     
Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου:
Ασπρόπυργος - Α.Ο. Εικοσιμίας 7-0
Περίπατος για τον Ασπρόπυργο, που εκμεταλλεύτηκε τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε και κατάφερε να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα. Ο Σταύρου με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά μετά ο Δουκάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 16' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Κουμαριώτη για μαρκάρισμα στο κέντρο και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για αυτούς. 
Στο 31' ο Μίλιτς με πέναλτι έκανε το 3-0. Στη φάση της ανατροπής, μάλιστα, αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΑΟ Εικοσιμίας, Μωραΐτης, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα.
Τα υπόλοιπο του παιχνιδιού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν ξανά με τους Δουκάκη (58', 60'), Φουρίκη (69') και Μίλιτς (86'), για το τελικό 7-0.
Οι συνθέσεις
Απρόπυργος:(Γ. Βαζάκας), Κατσούλης, Τσουκαλάς, Πρίκας, Νικολάου (68' Λογοθέτης Φ.), Ζωνάς, Νάκας (61’ Λογοθέτης Α.), Δουκάκης (65’ Φουρίκης), Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλη, Κιρτζιαλίδης (48' Κωσταράς).
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Μωραΐτης, Κουμαριώτης, Μπάμπης (65’ Στεφανάτος), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Λυκούδης, Κορσιάνος (51’ Ζαμπαύτης), Μπούσι (74’ Μανέντης), Ντεντλάλα (29’ Σέσα), Κόμητας, Πολυδωράτος.
      
A.O. Κατασταρίου – Πάμισος 3-0
Τσάμης, Κάρδαρης και Μεζίνι ήταν σε τρελά… κέφια, χαρίζοντας μία απόλυτα δίκαιη νίκη στο Καταστάρι, επί της ομάδας της Μεσσήνης που προβλημάτισε για ένα ακόμα ματς.
Η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Κάρδαρη, στο 5’, από πάσα του Κουρέλα. Λίγα λεπτά μετά, άνοιξαν το σκορ (8’) με τον Πέττα να δίνει προβάδισμα στους Επτανήσιους, με κεφαλιά. Καλύτεροι γενικά οι γηπεδούχοι, με τους Πελοποννήσιους να έχουν παθητική στάση.
Στο 21’, ο Κάρδαρης είχε και δοκάρι για το Καταστάρι, σε γρήγορη αντεπίθεση. Ο Μεζίνι απείλησε στο 28’, με σέντρα-σουτ, όμως ο Τσάμης έδιωξε με υπερένταση.
Και στο δεύτερο μέρος, η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στους Ζακυνθινούς, όταν ο Κουρέλας, στο 57’, νικήθηκε από τον Τσάμη, από πλεονεκτική θέση. Νέο δοκάρι είχε στο 59’, ο Κάρδαρης, μετά από έμμεσο λάκτισμα. Στο 60’ έγινε και το 2-0. 
Σκόρερ ξανά ο Πέττας, πάλι με κεφαλιά, από σέντρα του Κάρδαρη. Το 3-0 ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 78’. Σκόρερ ο Μεζίνι, από κοντά, που ήταν σε καίρια θέση, μετά από απομάκρυνση του Τσάμη.
ΑΟ Κατασταρίου (Νόλης): Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος, Καρβούνης, Πέττας, Δημουλάς (80’ Δρόσος), Μιχαηλίδης, Κουρέλας, Κάρδαρης (90’ Δρόσος Π.), Μεζίνι (79’ Λίπι).
Πάμισος (Κακαλέτρης): Τσάμης, Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Βλάχος, Ντεμόλ (46’ Οδεμισιώτης), Σέγκμπια, Ρήγας, Αριστομενόπουλος (46’ Πόρης).
      
Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0
Χωρίς να εντυπωσιάσει, η «Μαύρη Θύελλα» είχε την ουσία και διπλασίασε τις νίκες της, στον 8ο όμιλο, χάρη σε τέρμα του Αλιατίδη.
Πρώτη ευκαιρία για την Καλαμάτα, στο 7’, με άστοχη κεφαλιά του Πινδώνη. Ο Αστέρας απάντησε στο 20’, με δυνατό σουτ του Σαμπατάκου, που μπλόκαρε ο Βούρας. Στο 31’, ξανά ο Σαμπατάκος απείλησε για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία και με κεφαλιά του Αλιατίδη, μετά από κόρνερ του Μίνγκα, πήραν κεφάλι στο σκορ (36’). Στο 42’, λίγο έλειψε να γίνει η ισοφάριση, αλλά ο Λεϊμονίτης αστόχησε ελάχιστα, με γυριστό.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολάνκουλε απείλησε αλλά κόπηκε οριακά, από τον Αλιατίδη. Ο Πινδώνης στο 67’, έγινε επικίνδυνος για τη «Μαύρη Θύελλα», μετά από αρκετή ώρα. Ένα λεπτό μετά, ο Μίνγκας σούταρε, με τη μπάλα να περνάει λίγο εκτός. Στο τέλος, ο Λαθύρης έχασε μία ακόμα στιγμή, αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ (90’). Στις καθυστερήσεις, ο ίδιος νικήθηκε από κοντά, από το Μάνο.
Καλαμάτα: Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης (93’ Γκελκέρια), Πινδώνης, Γιόνδης (82’ Αντωνιάδης), Μίνγκας (78’ Λαθύρης), Αθανασόπουλος (66’ Μαστραντωνάκης).
Αστέρας Βλαχιώτη: Μάνος, Κολλιάκος, Καρνιάτης, Χρήστου, Κότσαλης, Ισμαήλ, Χελιώτης (85’ Καλαμπόκης), Λεϊμονίτης, Ολάκουνλε, Παναγόπουλος, Σαμπατάκος.
      
Παναργειακός – Α.Ο. Υπάτου 2-1
Είχαν την ουσία οι «λύκοι» που κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, στον 8ο όμιλο, επικρατώντας των νεοφώτιστων.
Οι Αργίτες επέβαλλαν το ρυθμό τους και προηγήθηκαν, ήδη, από το πρώτο μέρος, με 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν στο 17’ και στο 40’, οι Συρεγγέλας και Μπριλλάκης, αντίστοιχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν διαχείριση του υπέρ τους σκορ, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν, απλά να μειώσουν, με πέναλτι του Λάμπρου, στο 87’.
      
Παναρκαδικός – Ένωση Λέρνας 2-0

Σεφτέ στις νίκες για τους Αρκάδες, που επικράτησαν των νεοφώτιστων, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Δεύτερη σερί ήττα για τη Λέρνα, που ακόμα δείχνει ανέτοιμη. Τα γκολ για τους παίκτες του Παναρκαδικού, που είχαν την ουσία στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν οι Λυμπερόπουλος και Μουλιάτος, στο 2’ και στο 62’ αντίστοιχα.
      
Μανδραϊκός - Ερμιονίδα 0-0
Ξανά στο «μηδέν» ο Μανδραϊκός, για δεύτερο σερί ματς, ενώ οι Κρανιδιώτες έφτασαν στους 4 βαθμούς.
Ήταν μία αναμέτρηση, στην οποία οι γηπεδούχοι, στο πρώτο ημίχρονο έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, ωστόσο Μπόρι και Κατσίκιας δεν βρήκαν στόχο. Στο δεύτερο μέρος, η Ερμιονίδα ανέβασε ρυθμό και δημιούργησε φάσεις με κύριο πρωταγωνιστή τον Καλογιάννη, αλλά ο Ιωσήπου ήταν αλάνθαστος, όποτε χρειάστηκε.
Μανδραϊκός (Σπάθας): Ιωσήπου,Κατσίκιας (80’ Στίλα), Κωνσταντινίδης ,Ντούμπερετ, Στρατάκης, Τσακίρης, Χαλκιάς, Μπούσι, Μπόρι, Πασαλίδης (75’ Πουλάκης) Μελετίδης (89’ Κούστας)

Ερμιονίδα (Στάικος): Αλευράς, Βίρβιλης, Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Παλαιοπάνος (58’ Γεωργακόπουλος), Κορνελάτος, Μακρίδης, Καλογιάννης, Τριμπόνιας (82’ Αρβαντιτάκης), Πουτσής
      
Α.Ε. Πελλάνας - Αμβρυσσέας Διστόμου 2-2
http://www.liganews.gr
     
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Ασπρόπυργος
2
11 – 0
6
2.
Παναργειακός
2
3 – 1
6
3.
Καλαμάτα
2
2 – 0
6
4.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου
2
4 – 3
4
5.
Α.Ο. Κατασταρίου
2
3 – 0
4
6.
Α.Ε. Ερμιονίδας
2
2 – 0
4
7.
Α.Ο. Υπάτου
2
3 – 2
3
8.
Παναρκαδικός
2
2 – 2
3
9.
Μανδραϊκός
2
0 – 0
2
10.
Αβρυσσέας Διστόμου
2
2 – 3
1
11.
Πάμισος Μεσσήνης
2
1 – 5
0
12.
Αστέρας Βλαχιώτη
2
0 – 5
0
13.
Ένωση Λέρνας
2
0 – 3
0
14.
Α.Ο. Εικοσιμίας
2
0 – 9
0
    
Η επόμενη 3η αγωνιστική
(14/10/2018)
1.
Α.Ε. Ερμιονίδας - Α.Ε. Λέρνας
2.
Πάμισος Μεσσήνης - Μανδραϊκός
3.
Αστέρας Βλαχιώτη - Παναρκαδικός
4.
Αμβρυσσέας Διστόμου - Α.Ο. Κατασταρίου
5.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Καλαμάτα
6.
Α.Ο. Υπάτου - Α.Ε. Πελλάνας
7.
Παναργειακός - Ασπρόπυργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου