Κυριακή, Οκτωβρίου 28

Νέα εντός έδρας ήττα για τον Κεφαλληνιακό (Εικόνες)


Την 4η συνεχόμενη ήττα του, σε  ισάριθμα παιχνίδια, δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».
Δεν τα κατάφερε ούτε και σήμερα  ο Κεφαλληνιακός, ο οποίος  στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., ηττήθηκε από την ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, με τον πίνακα στο τέλος να γράφει σαν τελικό σκορ το 38-66 για την ομάδα της Ηλείας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ, ήταν καλύτεροι σαν ομάδα, άλλωστε είναι μέσα στα φαβορί για τα playoffs, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και ποτέ δεν το έχασε.
Το ημίχρονο έκλεισε 17-37 υπέρ τους και κάπου εκεί "κλείδωσαν" και τη νίκη τους.
Αντίθετα η ομάδα του Γ. Αντωνάτου, που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες,  με πολλά νέα πρόσωπα φέτος στο ρόστερ της, δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα της και σίγουρα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίζει να μαζεύει βαθμούς, μιας και βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει πάρει ως τώρα, ένα "ροζ" Φ.Α.
Πάντως όσοι αγωνίστηκαν πάλεψαν, ιδιαίτερα στο 3ο δεκάλεπτο, φιλότιμα για κάτι καλό που στο τέλος δεν ήρθε!
Δεκάλεπτα: 8-21, 9-16, 10-9, 11- 20
Τελικό: 38-66
Διαιτητές: Κανελλόπουλος - Πλέγας
Κεφαλληνιακός:(Αντωνάτος), Κρητικός, Μπλέτσος 2, Παπαδημητρίου, Φλωράτος 5 (1), Ρεμούντος 9 (1), Λιόκαυτος 6, Μηνάς, Βαλλιανάτος 2, Αγγούριας 2, Καραπέτσας 12 (1).
Σ.Ε.Φ.Α.:(Κουκουζέλης), Μασούρας 6, Κορακιανίτης 14 (1), Αρβανίτης 6 (2), Δρακόπουλος 7, Καμίλης 5, Μάρκου 6, Τσιρώνης 6 (2), Κουρής 16, Τόγιας.
Α.Ο. Κεφαλληνιακός - ΣΕΦΑ Ανδραβίδας



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου