Κυριακή, Νοεμβρίου 4

Ζορίστηκαν οι Πρόννοι 1-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για το τοπικό κύπελλο, με την μπάλα να παίζει πάνω-κάτω, οι Πρόννοι επικράτησαν δύσκολα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 1-0.
Η αντίσταση των «πράσινων» ήταν πολύ μεγάλη και ίσως αυτό το γεγονός να αιφνιδίασε τους τυπικά γηπεδούχους, αφού δεν την περίμεναν.
Σε γενικές γραμμές, οι Πρόννοι είχαν την υπεροχή και τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, όμως ο Π.Α.Ο. θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμη και την έκπληξη. Μάλιστα διαμαρτύρονται για την ακύρωση ενός τέρματος, θεωρώντας ότι ο σκόρερ έφυγε πίσω από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ο Σπ. Κουρκουμέλης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή και ο Ζαρνακούπης εξ’ επαφής θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του Παπαστεργίου.
Απάντηση των φιλοξενούμενων στο 12’ με τον Μακρίδη να σουτάρει και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Παπαβασιλείου.
Την ίδια τύχη θα έχει στο 20’ το σουτ του Ζαρνακούπη.
Στο 28’ μετά το 1-2 Ζαρνακούπη – Αναγνώστη, ο Κουρκουμέλης θα πιάσει το σουτ, ο Παπαστεργίου αποκρούει και στην επαναφορά το γύρισμα του Σπαθή παραλίγο να φέρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι, όμως προλαβαίνουν και διώχνουν οι αμυντικοί.
Μετά την ωραία κάθετη του Πολλάκη στον Κουρκουμέλη στο 32’, ο τελευταίος θα πιάσει μια σέντρα σουτ, που αποκρούεται και πάλι από τον Παπαστεργίου.
Στο 43’ το «τριφύλλι» θα βγει επικίνδυνα στην κόντρα με τον Μπάμπη, όμως τελευταία στιγμή κόβεται με φάουλ από τον Αναγνώστη.
Έτσι χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο Μακρίδης θα χάσει καλή ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 60’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπ. Κουρκουμέλη, ο Ζαρνακούπης θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων στο 67', όταν ο Βανδώρος θα βγει στην κόντρα, μετά την πάσα του με το κεφάλι του Μακρίδη, θα περάσει με πολύ όμορφο τρόπο την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και θα την στείλει στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν θα μετρήσει με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.
Τέλος στο 76’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το γκολ που τελικά θα κρίνει την αναμέτρηση με δυνατό ευθύβολο σουτ του Σπ. Αποστολάτου, μετά την πάσα του Αλ. Κουρκουμέλη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Α. Βουτσινάς.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής, Στάβερης Ν., Κουρκουμέλης Χρ., Στεφανάτος (67’ Κατσιλίδης), Αναγνώστης (50’ Llalaj), Αποστολάτος, Ζαρνακούπης (85’ Xhlaj), Κουρκουμέλης Σπ., Πολλάκης.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μπάμπης (72’ Πάπα), Κατσούρης (86’ Θεοδωρακάτος), Μανωλάτος, Τασιούλης, Κώστογλου, Φοής, Βοροκλινιώτης, Μακρίδης, Βανδώρος (60’ Περαμαντζής), Beshaj.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ρεπορτάζ και Φώτο χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου