Τετάρτη, Νοεμβρίου 7

Διακόπηκε λόγω της κακοκαιρίας το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ Εικοσιμίας-Φωκάτων (Φωτορεπορτάζ)


Παιχνίδι 45’ παρακολουθήσαμε, σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα, ανάμεσα στην Εικοσιμία και τα Φωκάτα για το τοπικό κύπελλο. 
Και αυτό γιατί διεκόπη και δεν άρχισε ποτέ το δεύτερο ημίχρονο, μιας και ο διαιτητής κ. Αγγ. Βουτσινάς διέγνωσε, μετά από έλεγχο, λίγο πριν την επανέναρξη του,  ακαταλληλότητα του γηπέδου, λόγω του νερού, που είχαν πλημμυρίσει τον αγωνιστικό χώρο σε πολλά σημεία, από την μεγάλη νεροποντή που έπεφτε στην περιοχή.
Στα λεπτά που είχαμε παιχνίδι η Εικοσιμία ήταν καλύτερη, μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και για 30’ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και την κατοχή, πετυχαίνοντας μάλιστα δυο γρήγορα γκολ.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα τα Φωκάτα με μια πολύ νεανική ομάδα, άρχιζαν να βρίσκουν πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν την παρουσία τους αισθητή απέναντι από την εστία του Σέσα, πετυχαίνοντας μάλιστα να μειώσουν σε 2-1.
Για την Εικοσιμία να αναφέρουμε ότι τα δυο σημερινά της τέρματα, ήταν επιτέλους τα πρώτα σε επίσημο φετινό παιχνίδι και πανηγυρίστηκαν.
Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που η συνεχής βροχόπτωση τον έκανε ακόμη χειρότερο, βαρύ και πολύ επικίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Επιτροπή πρωταθλήματος θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για το πότε θα διεξαχθεί το υπόλοιπο ή ολόκληρο το παιχνίδι, μέχρι αύριο.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα και συγκεκριμένα στο 6’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 1-0, με εντυπωσιακό σουτ, από τα όρια της περιοχής του Ντεντλάλα, μετά την πάσα του Γ. Μινέτου.
Σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ από τον Αντωνίου στο 10’, ύστερα από το νέο σουτ του Ντεντλάλα, μέσα από την περιοχή και αριστερά.
Και στο 15’ η Εικοσιμία θα πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων, αφού ο Μανέντης με προβολή, θα προλάβει την έξοδο του Αντωνίου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0, ύστερα από την ωραία παράλληλη πάσα του Δημ. Πολλάτου από δεξιά.
Στο 35’ στην όμορφη συνεργασία, από αριστερά, Bannister – Ντεντλάλα, ο τελευταίος θα πιάσει το δυνατό διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Τα Φωκάτα άρχιζαν πλέον να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και να γίνονται επικίνδυνα.
Έτσι στο 36’ ο Γκέκας θα βρει παράλληλα, εκτός περιοχής, τον Λουλάι, όμως το δυνατό σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα να «γλείψει» το οριζόντιο δοκάρι του Σέσα και να περνάει άουτ.
Στο επόμενο λεπτό, ο Γκέκας θα κερδίσει την μπάλα από τον Στεφανάτο, θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή και ο επερχόμενος Τζωρτζάτος απέναντι από την εστία δεν αστοχεί, αφού στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει για την ομάδα του σε 2-1.
Τα υπόλοιπα και τη συνέχεια τα αναφέραμε παραπάνω.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Νικ. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Σέσα, Κουμαριώτης, Bannister, Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ., Ζαμπαύτης, Ντουκάι Ντ., Ντεντλάλα, Μανέντης, Μινέτος, Κούρτι.
Φωκάτα:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Πολλάτος Διον., Λουλάι, Καμπανός, Παλικισιάνος, Τζάκης, Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός, Τζωρτζάτος, Κονόμη, Γκέκας.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου