Κυριακή, Νοεμβρίου 4

Δεν έ"Χ"ρισε φαβορί ο Καραβόμυλος.... Ανοικτή η πρόκριση


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, στα πλαίσια της πρώτης σειράς και των πρώτων αγώνων του τοπικού κυπέλλου, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, Σάμη – Διλινάτα έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς, ενόψει του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αρχή, όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και με όπλο τις αντεπιθέσεις, δημιούργησαν κάποιες καταστάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων και τον εξαιρετικό Ντερβισάι να τις καθαρίζει.
Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Γ. Τόγια είχε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες, ιδιαίτερα με μακρινά σουτ, που όμως δεν έβρισκαν στόχο.
Μάλιστα ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μισού, οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες, φτάνοντας στο 79’ για να φέρουν το ματς στα ίσια.
Από την άλλη, όμως και οι Σαμικοί θα μπορούσαν στη φάση του 87’ να έχουν «κλέψει» ακόμη και τη νίκη.
Έτσι οι δυο ομάδες άφησαν «λογαριασμούς» για τη ρεβάνς, αφού με αυτό το 1-1 καμία από τις δεν μπορεί να αισθάνεται άνετη!
Φάσεις και γκολ
Με ένα σουτ του Διον. Τζωρτζάτου στο 2’ από τα όρια της περιοχής που θα στείλει την μπάλα πάνω από την εστία του Καβαλλιεράτου θα ανοίξει ο χορός των ευκαιριών στο παιχνίδι.
Σημαντική επέμβαση του Ντερβισάι στο 13’, όταν θα νικήσει στο μεταξύ τους τετ α τετ τον νεαρό Δ. Βιτωράτο, σώζοντας έτσι την ομάδα του από το 1-0.
Μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 θα χαθεί για τα Διλινάτα στο 27’. Ο Αλεξάτος θα φύγει ταχύτατα από δεξιά στην κόντρα, θα πιάσει περιοχή και θα πασάρει παράλληλα, λίγο έξω από την μικρή περιοχή στον Βουκελάτου με τον τελευταίο να αστοχεί στο σουτ που πραγματοποιεί.
Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 34’, όμως το φαλτσαριστό φάουλ του Τούρλα αποκρούεται από τον νεαρό Καβαλλιεράτο, που διατηρεί το 0 στην εστία του.
Στο 43’ ο Ι. Αμούργης θα βγει με μεγάλη ταχύτητα από δεξιά στην κόντρα, όμως ο Ντερβισάι δηλώνει παρόν και πάλι και με ωραία επέμβαση στην έξοδο σώνει την εστία του.
Στο επόμενο όμως λεπτό δεν θα σταθεί το ίδιο τυχερός, αφού στο κόρνερ του Αρ. Αμούργη από δεξιά θα δει, μετά την έξυπνη κίνηση του Ν. Μωραΐτη, την μπάλα στα δίχτυα του και τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 1-0.
Με αυτό το 1-0 υπέρ της Σάμης, οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 54’ ο Καβαλλιεράτος θα πέσει ωραία στην δεξιά του γωνία και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ στο σουτ, εκτός περιοχής του Διον. Τζωρτζάτου.
Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πλέον καλύτερα, αφού η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, είχε κουραστεί από την προσπάθεια και στο 67’ μετά από κακή απομάκρυνση των αμυντικών τους, ο Βουκελάτος θα κερδίσει την μπάλα, θα μπει περιοχή και θα πασάρει στον Τούρλα για να προλάβει ο Καβαλλιεράτος και να την μπλοκάρει.
Η πίεση αυτή έφερε την ισοφάριση στο 79’ για τους φιλοξενούμενους, με την εξαιρετική προσπάθεια του Αλεξάτου, μέσα στην περιοχή και αριστερά, την παράλληλη πάσα στον Τούρλα, που δεν αστοχεί στο πλασέ του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του.
Μεγάλη επέμβαση του Ντερβισάι στο 87’ που διατηρεί το 1-1 στην πολύ κοντινή κεφαλιά του Π. Κορσιάνου, μετά το πλάγιο από δεξιά του Νικολοβιέννη και το γύρισμα της μπάλας με το κεφάλι του Ν. Μωραΐτη.
Σε μια ίδια φάση στο 90+1’, ο Καραγιαννάκης θα βρεθεί σε καλή θέση, όμως η κεφαλιά του μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα των Διλινάτων χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Έτσι αυτό το 1-1 θα μείνει τελικό αποτέλεσμα στον Καραβόμυλο και τις δυο ομάδες αν δίνουν ραντεβού σε μια εβδομάδα στις Κεραμειές για τη «μάχη» της πρόκρισης.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Καβαλλιεράτος, Παπαδημάτος, Βιτωράτος, Καραγιαννάκης, Καππάτος (83’ Νικολοβιένης, Μωραΐτης Ν., Αμούργης Αρ., Μετάι (67’ Ζησιμάτος), Κοσμάτος (76’ Κορσιάνος), Αμούργης Ι. (83’ Ζαχαράτος).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Τούρλας (84' Τζωρτζάτος Γ.), Χαραλαμπόγλου, Αλεξάτος, Τζωρτζάτος Διον., Βουκελάτος (80’ Κοσμάτος), Λουκάτος, Καλαφάτης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ρεπορτάζ και Φώτο χωρίς την άδεια του Sportsthea
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου