Παρασκευή, Νοεμβρίου 9

Με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς στην Αθήνα για το πρώτο εκτός έδρας "ροζ" Φ.Α.

Στην Αθήνα και στο Κλειστό «Δ. Βικέλας» της Ν. Κηφισιάς, ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου φιλοξενείται από την τοπική Α.Ε., στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Μ. Τζουγανάτου με δυο νίκες και μια ήττα μέχρι στιγμής, μετά από τρεις αγωνιστικές, έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και είναι έτοιμη για την κατάκτηση του πρώτου εκτός έδρας «ροζ» Φ.Α. της.
Σίγουρα δύσκολο το έργο της, μιας και η αντίπαλος της διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι ισόβαθμη της και οπωσδήποτε στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή.
Διαιτητές οι Ντάνος – Τσιμπούρης και κομισάριος ο κ. Φαλούκας.
Η Ληξουριώτικη ομάδα αναμένεται να έχει δίπλα της αρκετούς Κεφαλονίτες της Αθήνας, που θα την ενισχύσουν στη δύσκολη προσπάθεια της.
Άλλωστε οι Ληξουριώτες με δική τους ανακοίνωση καλούν τους συμπατριώτες μας στο Λεκανοπέδιο να παραβρεθούν στο «Δ. Βικέλας» την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 12:00.
Ας δούμε τι λέει:
«Την Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ) θα αντιμετωπίσει αυτήν την Κυριακή 11/11 και ώρα 12.00 ο ΝΕΟΛ στο Κλειστό Γυμναστήριο "Δ. Βικέλας" (Διεύθυνση: Ναυπλίου και Πελοποννήσου, Κηφισιά).
Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που βρίσκονται στην Αθήνα να μας στηρίξουν για ακόμα μια φορά με την παρουσία τους στο γήπεδο»!
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμ.
1.
Μεγαρίδα
3
6
2.
Αιγάλεω
3
6
3.
Ιωνικός ΝΦ
3
6
4.
Κηφισιά
3
5
5.
Ακράτα
3
5
6.
Αχαγιά  '82
3
5
7.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου
3
5
8.
Ηλυσιακός
3
4
9.
Λέοντας
3
4
10.
Πέρα
3
4
11.
Κεραυνός Αιγίου
3
4
12.
Καλαμάτα
3
3
13.
Έσπερος Πατρών
3
3
14.
Άρης Νικαίας
3
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου