Κυριακή, Φεβρουαρίου 3

45' ήταν αρκετά για τον Εθνικό να πετύχει νίκη 4-0 επί της Ευγέρου


Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και τον αέρα να κάνει τα… δικά του, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Εθνικός επανήλθε στις επιτυχίες, επικρατώντας σε ένα εντυπωσιακό β’ ημίχρονο της Ευγέρου με σκορ 4-0 και ανάσανε βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά.
Το πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι με υπέρ τους τον αέρα πατούσαν καλύτερα, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους έδινε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι με τον αέρα πλέον υπέρ τους, θα είναι αυτοί που θα έχουν την κατοχή, θα εκμεταλλευθούν κάποια αμυντικά λάθη και τελικά θα πάρουν μια εύκολη, όπως εξελίχθηκε νίκη, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα.
Σημαντική αποδείχθηκε η προσθήκη στην ομάδα του Ληξουριού του Σάκη Αναλυτή που έκανε σπουδαίο παιχνίδι αμυντικά και κράτησε μακριά από γκολ την εστία του Μπελεζάκη.
Επίσης να αναφέρουμε ότι, οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι με τον Ν. Παπαναστασάτο. 
Τα γκολ
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Σ. Μπάμπης με ωραία κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Κ. Τοζάι, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πετεινάτου για το 1-0 της ομάδας του.
Μετά από 3’ ο νεαρός Κ. Τοζάι, που ήταν καταπληκτικός στο σημερινό παιχνίδι, θα πετύχει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Μετά το κλέψιμο της μπάλας από τους αμυντικούς της Ευγέρου, θα βρεθεί απέναντι από τον Πετεινάτο, θα κάνει το σουτ με τον τερματοφύλακα της Ευγέρου να αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής, αφού τον αποφεύγει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του.
Στο 75’ ο Μαρούλης, ύστερα από την σέντρα του Γ. Αναλυτή από δεξιά και την εντυπωσιακή προσπάθεια του τελευταίου, από το σημείο του πέναλτι με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 3-0 των γηπεδούχων και ουσιαστικά «κλειδώνει» τη νίκη της ομάδας του.
Τέλος, στο 80’ ο Δημ. Αναλυτής με ωραία πάσα θα βρει τον Ρεμούντη στην περιοχή και αυτός με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Πετεινάτου για το τελικό 4-0!
Μια νίκη που ανεβάζει βαθμολογικά τους «κυανόλευκους», αντίθετα με τους «πορτοκαλί» που χάνουν σημαντικό έδαφος για τον στόχο της συμμετοχής τους στην τελική 4αδα.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Κουρούκλης), Μπελεζάκης, Αναλυτής Δημ. (89’ Ταφάι), Μαυροειδής Ν., Αδηλίνης, Ρεμούντης, Αναλυτής Θ., Αναλυτής Γ., Μαυροειδής Χ., Μπάμπης (75’ Τοζάι Ε.), Σιμωτάς Ι. (80’ Γιακουμάτος, Tozaj Κ. (60’ Μαρούλης).
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Καππάτος, Κλειτογιάννης (80’ Πολλάκης), Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν., Παπαναστασάτος Χρ. (60’ Κράλης), Βαγγελάτος, Κοσμάς (46’ Στεφανιώτης), Καραντινός, Παπαναστασάτος Ε., Μοντεσάντος (46’ Papa).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου